Indfloor Grup a realizat amenajarea cu pardoseli profesionale pentru Clinica Sanovil

Echipa Indfloor Group a finalizat, in luna martie 2021, proiectul de amenajare cu pardoseli profesionale a sectiei de Recuperare din cadrul Clinicii Sanovil din Bistrita. Receptionata in luna martie 2021, lucrarea a insemnat montajul a 3.500 mp de pardoseli si tapet pvc de la Tarkett, dar si instalarea de protectii pereti si sifoane de scurgere marca Purus. 

 

Colaborarea cu reprezentantii Spitalului Sanovil Bistrita se desfasoara inca din anul 2010, atunci cand Indfloor Group a montat pentru prima data in unitatea medicala, pardoseli pvc de la Tarkett. Lucrarea de anul acesta a presupus montajul mai multor tipuri de pardoseli, tapet pvc si accesorii:

- Covor pvc IQ Megalit – pentru holuri, saloane si sectia spitalizare

- Covor pvc IQ Optima Multisafe – pentru zone umede

- Covor pvc Acczent Platinium – pentru acoperirea treptelor

- Tapet Wallgard

- Protectii pereti – de la Inpro

- Sifoane de scurgere – de la Purus

 

Vezi galeria foto completa pentru proiectul din Bistrita

 

Pardoselile si tapetul pvc sunt solutii perfecte pentru amenajarea interioarelor, mai ales in clinici si spitale. In lipsa rosturilor, suprafetele din pvc impiedica dezvoltarea bacteriilor si se intretin usor cu ajutorul unor detergenti conceputi special pentru vinil. Pe langa functionalitate, un covor pvc ofera nenumarate posibilitati in materie de design. Dupa utilizare indelungata, suprafetele din pvc pot fi reconditionate.

 

Pentru spatiile umede precum baile, un tapet pvc va indeplini cu succes cerintele de igiena. Suprafata sa neteda permite o curatare usoara, protejand totodata peretii de umezeala.

 

Protectiile de pereti sunt profile elegante a caror functionalitate este sa asigure protectia peretilor impotriva actiunii scaunelor, paturilor de spital sau altor zgarieturi. Indfloor Group este unic distribuitor in Romania al produselor Inpro, concepute special pentru protejarea interioarelor.

 

Sifoanele de scurgere de la Purus sunt speciale datorita sistemului Nood, care impedica eliberarea unui miros neplacut, dupa drenajul apei.  

 

Indfloor Group monteaza pardoseli pvc de peste 16 ani. In portofoliul companiei se numara proiecte de amploare, finalizate in importante unitati medicale din Romania. Portofoliul vast de produse profesionale poate fi accesat aici.

Proiect INDFLOOR GROUP - Clinica Sanovil  Bistrita INDFLOOR GROUPDetaliu amenajare - Clinica Sanovil  Bistrita INDFLOOR GROUPPardoseli profesionale - Clinica Sanovil  Bistrita INDFLOOR GROUPAmenajare cu pardoseli profesionale  Bistrita INDFLOOR GROUPBaie amenajata cu pardoseli profesionale  Bistrita INDFLOOR GROUPProiect INDFLOOR GROUP - Clinica Sanovil - Bistrita  Bistrita INDFLOOR GROUPProiect Sanovil  Bistrita INDFLOOR GROUPProiect realizat de Indfloor Group la Clinica Sanovil  Bistrita INDFLOOR GROUP