Covor pvc eterogen și protecții pereți pentru Spitalul Județean din Baia Mare

Indfloor Group s-a ocupat de amenajarea celor 11 etaje ale Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare. Zona lifturilor si a scarilor a intrat in proces de reabilitare la finalul anului 2019. Pentru pardoseala a fost ales un covor pvc Tarkett, produsul Acczent Platinium 100.

 

Acest pvc intra in categoria pardoselilor pvc eterogene, fiind alcatuit din mai multre straturi, dintre care unul fabricat din fibra de sticla. Acczent Platinium 100 este un covor pvc cu bue proprietati acustice si cu un design realizat in profunzime. Astfel, prezinta rezistenta sporita la trafic, zgarieturi, etc.

 

Dintre cele 72 de modele au fost alese modelele Plazza Eggplant (1.200 mp), in combinatie cu Melt Eggplant (330 mp), instalat in zonele lifturilor.Tot in zona lifturilor, peretii au fost acoperiti partial cu protectii pereti de la Inpro. Principalul rol al materialele destinate acoperirii peretilor este acela de a proteja suprafetele de zgarieturi.

 

Proiectul, in fotografii, poate fi accesat pe pagina oficiala a Indfloor Group

Pardoseala Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris”  Baia Mare INDFLOOR GROUPtrepte spital  Baia Mare INDFLOOR GROUPProtectie pereti - Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris”  Baia Mare INDFLOOR GROUPModel pardosela - Melt Eggplant  Baia Mare INDFLOOR GROUPModel pardoseala - Plazza Eggplant  Baia Mare INDFLOOR GROUP