605 produse din categoria Organizare de santier | 24 game

Functionarea corecta a oricarui santier porneste, indiferent de marimea investitiei, de la organizarea coerenta a acestuia. Aceasta presupune ca pe langa elementele de imprejmuire si paza sau de mascare a santierului exista mai multe probleme legate de functionarea acestuia.

Depozitarea materialelor de constructie este o provocare atat pentru faptul ca unele dintre ele necesita conditii specifice (spatii uscate, ventilate, etc) iar altele se pot depozita la vedere fara protectie. Aranjarea si depozitarea materialelor poate da batai de cap oricarei persoane organizate, iar daca peste acestea trebuie depozitate si sculele este clar ca deja aveti nevoie de containere specializate pentru depozitarea atat a sculelor si a materialelor. Organizarea santierelor nu inseamna doar depozitare, inseamna si manipularea materialelor, iluminarea santierului pe timpul noptii, asigurarea echipamentelor de lucru si protectie necesare desfasurarii lucrului.


Nu trebuie sa uitam ca un aspect foarte important este si depozitarea si evacuarea deseurilor de constructii care au nevoie in prealabil de o sortare. Tubulatura pentru evacuarea deseurilor se poate dovedi in multe cazuri salvatoare mai ales in cazul in care vreti sa pastrati santierul cat mai curat. Nu in ultimul rand trebuie sa luati in considerare bransamentele electrice necesare functionarii oricarui santier la care se adauga tablourile elctrice, sigurantele, cablurile si protectiile pentru acestea.


Ca ultima precizare incercati sa inlocuiti latrina din scanduri cu un WC ecologic inchiriat pe durata de executie. Desi poate parea mai scump la prima vedere, acesta va scapa de mai multe necazuri mai ales dupa ce sa va fi incheiat santierul.  

Corpuri de iluminat antiexplozive ELBA

ELBA

ELBA
În această gamă:
10 documentații
9 imagini
10 produse

Iluminat de siguranta ELBA

ELBA

ELBA
În această gamă:
6 documentații
7 imagini
5 produse

Platforme mobile BRAVI

UNILIFT SERV

BRAVI
În această gamă:
8 documentații
50 imagini
7 produse

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva