Produse pentru organizare de santier

Caută în cele 25 de game cu 198 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Organizare de santier

Functionarea corecta a oricarui santier porneste, indiferent de marimea investitiei, de la organizarea coerenta a acestuia. Aceasta presupune ca pe langa elementele de imprejmuire si paza sau de mascare a santierului exista mai multe probleme legate de functionarea acestuia.

Cei mai noi furnizori de produse pentru organizare de santier

Alege bine produsele pentru organizare de santier

Depozitarea materialelor de constructie este o provocare atat pentru faptul ca unele dintre ele necesita conditii specifice (spatii uscate, ventilate, etc) iar altele se pot depozita la vedere fara protectie. Aranjarea si depozitarea materialelor poate da batai de cap oricarei persoane organizate, iar daca peste acestea trebuie depozitate si sculele este clar ca deja aveti nevoie de containere specializate pentru depozitarea atat a sculelor si a materialelor. Organizarea santierelor nu inseamna doar depozitare, inseamna si manipularea materialelor, iluminarea santierului pe timpul noptii, asigurarea echipamentelor de lucru si protectie necesare desfasurarii lucrului.


Nu trebuie sa uitam ca un aspect foarte important este si depozitarea si evacuarea deseurilor de constructii care au nevoie in prealabil de o sortare. Tubulatura pentru evacuarea deseurilor se poate dovedi in multe cazuri salvatoare mai ales in cazul in care vreti sa pastrati santierul cat mai curat. Nu in ultimul rand trebuie sa luati in considerare bransamentele electrice necesare functionarii oricarui santier la care se adauga tablourile elctrice, sigurantele, cablurile si protectiile pentru acestea.


Ca ultima precizare incercati sa inlocuiti latrina din scanduri cu un WC ecologic inchiriat pe durata de executie. Desi poate parea mai scump la prima vedere, acesta va scapa de mai multe necazuri mai ales dupa ce sa va fi incheiat santierul.