Produse pentru living, loc de luat masa

Caută în cele 51 de game cu 940 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Living, loc de luat masa

Nu ne ia mult sa descoperim camera de zi a unei locuinte, nu-i asa? In general pozitionata imediat langa holul de intrare, camera de zi parca ne invita, de cum intram in casa, sa ii calcam pragul, sa ne asezam si sa discutam. Ea reprezinta in ansamblu “zona sociala” a casei, locul in care interactionam desfasurand diferite activitati. Locul in care oamenii, ai casei sau nu, se aduna si in care poarta conversatii despre tot si toate.

Cei mai noi furnizori de produse pentru living, loc de luat masa

Alege bine produsele pentru living, loc de luat masa

Pe langa aceasta perspectiva de ansamblu, camera de zi serveste numeroase scopuri, iar asta se poate observa cu ochiul liber prin modul de amenajare. Spre deosebire de alte functiuni precum dormitorul sau baia, camera de zi nu este locul in care sa ne dorim intimitate, ci chiar locul in care ne putem simti usor stingheri daca petrecem timp singuri. Si deoarece are un puternic caracter social, camera de zi poate oferi cate ceva pentru fiecare: o zona de conversatie, o zona in care sa putem vedea un film, un colt pentru lectura, un loc de joaca si, poate cel mai important pentru Romania, un loc in care sa luam masa.


Ideea principala ramane ca oricine calca pragul camerei de zi sa fie multumit. Iar asta se face prin amenajarea unor elemente esentiale, pe care cu siguranta le vom gasi in orice living: canapele, fotolii, masute de cafea, televizoare, decoratiuni care sa exprime preferintele si personalitatea proprietarilor, s. a. m. d. Indiferent de cum alegeti sa le amenajati, camera de zi trebuie sa exprime “Bine-ati venit!”, iar pentru aceasta exista din fericire numeroase sfaturi si idei de amenajare.