Produse pentru dormitor, dressing

Caută în cele 38 de game cu 580 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Dormitor, dressing
Dormitorul spune ceva despre cine il foloseste. Probabil cea mai personala functiune a locuintei, aceasta camera difera clar de la persoana la persoana, desi in principiu elementele componente ale dormitorului sunt aceleasi. Ce va vine in minte atunci cand rostiti cuvantul “dormitor”? Fara indoiala raspunsurile sunt odihna, somn, relaxare sau comfort. Necesitati pe care nu putem sa le trecem cu vederea, si pe care ne place bineinteles sa le indeplinim intr-o incapere amenajata adecvat.

Cei mai noi furnizori de produse pentru dormitor, dressing

Alege bine produsele pentru dormitor, dressing

Daca in zilele noastre dormitorul este un spatiu privat, pe care nu il impartim cu usurinta, acum cateva secole dormitorul era o zona activa unde aveau loc numeroase evenimente - de la discutii de afaceri si pana la nasteri si botezuri. Greu de imaginat pentru noi, dar uzual pentru cei de atunci. Desi scopul principal al dormitorului a ramas cel de odihna si relaxare, multi aleg sa isi amenajeze aici si spatii care sa le permita sa desfasoare si alte activitati, cum ar fi lucrul, studiul sau privitul la televizor.


Ca si pozitionare, datorita scopului pe care il serveste dormitorul se afla in general departe de camerele aglomerate ale locuintei pentru a oferi liniste celor care il folosesc. Exista anumite piese de mobilier pe care cu siguranta le veti regasi in orice dormitor, incepand cu patul si continuand cu sifonierul, comoda si noptiera, insa ceea ce personalizeaza dormitorul tine mai mult de corpurile de iluminat, draperiile sau jaluzelele, si chiar culoarea si textura lenjeriei de pat. Sa nu uitam nici ca dormitorul este adesea folosit pentru depozitare, fiind adesea nevoie de un mobilier adecvat.