Vopsele pentru metal TRUTZI

Vopsele pentru metal TRUTZI

Contactează furnizorul
TRUTZI
Vopseaua pentru metal nu numai că protejeaza elementele din fier forjat impotriva diferitelor intemperii, ci le ofera si un aspect deosebit, avand in acest mod posibilitatea de a le personaliza in functie de preferintele proprii.
 
In gama TRUTZI poti gasi toate produsele de care ai nevoie pentru a pregati suprafetele metalice si a duce la bun sfarsit orice proces de vopsire. Acestea sunt potrivite atat pentru interiorul, dar si pentru exteriorul casei tale, si au rolul de a proteja si decora structurile metalice.
 
Daca vrei să fii sigur ca parcurgi corect toti pasii necesari in procesul de vopsire, apeleaza la specialistii nostri pentru a avea toate informatiile si a primi asistenta pentru orice tip de situatie.
 
Gama TRUTZI cuprinde vopsele cu timp rapid de uscare, pe langa cele cu uscare normala, ambele variante avand fie un aspect lucios, fie unul super lucios.
Mai multe informatii despre vopselele TRUTZI gasiti aici.

Vopsea de metal - Luce Metallica

Vopseaua Luce Metallica se aplica pe suporturi metalice si asigura protectia suprafetelor, crescand rezistenta la intemperii, dar si la lovire si zgariere. In plus, ofera optiunea de a decora structurile metalice si de a le oferi mai multa eleganta.Vopsea de metal - Lovitura de ciocan

Vopseaua Lovitura de ciocan este una profesionala, pe baza de rasina alchidica, care are un aspect special care i-a dat numele.


Vopsea de metal cu uscare rapida - Micaceo

Vopseaua Micaceo cu uscare rapida permite protejarea suporturilor metalice impotriva coroziunii si poate fi aplicata pe suprafete din metal feros (fier forjat) si din aliaje de otel, precum grilaje, parapete, pervazuri metalice etc.Grund TRUTZI

Grundul protejeaza structura metalica impotriva coroziunii, asigurand o rezistenta indelungata, in timp, a vopselei. Acesta este disponibil in mai multe nuante de rosu si gri.


Aflati mai multe informatii despre grund aici.


Patina pentru structuri metalice TRUTZI

Patina este folosita pentru a oferi structurii metalice un aspect antichizat. Aceasta este disponibila in următoarele culori: aur, cupru, aur antic si argintiu.


Mai multe informatii depre patina pentru structuri metalice gasiti aici.Diluant pentru vopsea metalica TRUTZI

Diluantul este utilizat pentru a regla vascozitatea vopselelor, grundurilor, emailurilor, lacurilor pe bază de rașini alchidice grase si a produselor de acoperire pe baza de ulei. Se foloseste si pentru curatarea uneltelor de vopsit. 


Aflati mai multe informatii despre diluant aici.


1 Documentatie tehnica

Catalog - Vopsele pentru metal
Catalog, brosura
7 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vopsele pentru metal TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România