Porti si garduri metalice din tabla decupata prelucrata in CNC METAL CUT

Porti si garduri metalice din tabla decupata prelucrata in CNC METAL CUT

Contactează furnizorul
METAL CUT
Va invitam sa descoperiti pe pagina de facebook www.facebook.com/portisigarduriunicate intreg portofoliul nostru de lucrari.

Porti si gaduri metalice din tabla decupata prelucrata in CNC

Realizam porti, garduri si balustrade taiate la masina CNC cu plasma. Va punem orice model de vectori pentru a oferi un design unic spatiului dumneavoastra, atat in interior, cat si in exterior.


Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) permite debitarea tablei cu o grosime intre 1 si 30 mm, cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis. Totodata, putem debita si cu oxigaz pentru grosimi intre 6mm si 100mm la o viteza maxima de taiere de 6000mm/min. Putem debitata bucati de tabla cu dimeniuni maxime de 3000×2000 mm. 

Avantaje:
- Calitate si precizie marita datorita zonelor substantial mai mici afectate de caldura.
- Se pot taia atat metale feroase cat si neferoase (pot fi debitate toate metalele conducatoare de electricitate: otel, inox, aluminiu, cupru etc)
- Comparand cu lucrarile executate clasic (cu elemente din teava, fier forjat, etc.), avantajul este ca nu ramane nicio zona nevopsita, reducand astfel sansele de coroziune in timp.
- Preturi competitive cu piata privind raportul calitate/pret
- Vopsirea se face la pistol cu materie prima de inalta calitate importata din Italia
- Toate lucrarile pleaca din atelier catre dumneavoastra ambalate in folie stretch (folie de protectie ce asigura transportul in siguranta, cu riscuri minime de deteriorare).

70 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Porti si garduri metalice din tabla decupata prelucrata in CNC METAL CUT
Contactează METAL CUT PRODUCTION & SELLING și cere prețuri pentru proiectul tau.