Grund de amorsaj pentru amorsarea suprafetelor suport WEBER

Grund de amorsaj pentru amorsarea suprafetelor suport WEBER

Contactează furnizorul
WEBER

Grund de amorsaj - weber G700

Produs sub forma lichida pe baza de polimeri, imbogatit cu aditivi organici, cu adaosuri minerale, cuart. Dupa uscare asigura o aderenta foarte buna a suportului.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru egalizarea absorbtiei de apa a suprafetelor suport si pentru obtinerea unor suprafete cu aderenta ridicata inaintea aplicarii tencuielilor decorative si a vopselelor de fatada Weber: weberpas classic, weber.pas home, weber.pas silicate, weber.pas siliconplus, weber.pas topdry, weber MIN100 si weber.ton variosil. Creste duritatea suprafetelor suport si imbunatateste rezistenta masei de spaclu, permitand “respirarea peretilor”. Se aplica pe tencuieli de baza, pe tinci si pe adezivi de armare in cazul sistemelor de izolatie termica.


Avantaje:

- imbunatateste aderenta suprafetelor suport

- permeabilitate ridicata la vapori

- lucrabilitate excelenta

- egalizeaza absorbtia de apa

- mareste rezistenta stratului de adeziv, masa de spaclu


Grund de profunzime - weber GR100

Material sub forma de pulbere pe baza de rasini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionala. Aplicabil usor. Dupa uscare asigura o aderenta foarte buna a suportului, rezultand o suprafata rugoasa.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru egalizarea absorbtiei de apa a suprafetelor suport si pentru obtinerea unor suprafete cu aderenta ridicata. Se aplica inaintea operatiilor de placare sau egalizare. Este recomandat pentru amorsarea suprafetelor suport cu absorbtie de apa foarte ridicata sau foarte scazuta. Pentru pereti si pardoseli, la interior si exterior. Se aplica pe toate suprafetele nedeformabile utilizate in industria constructiilor cu absorbtie de apa foarte ridicata sau foarte scazuta: beton usor, beton poros, beton proaspat, zidarie,tencuiala uscata, placi de gips-carton. Recomandat pentru suprafete critice: placi ceramice, mozaic vechi, lemn, OSB, metal, PVC.


Avantaje:

- sub forma de pulbere

- adera la orice suprafata

- asigura o suprafata aderenta

- regleaza absorbtia suportului

16 imagini

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

Grund de amorsaj
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Grund de amorsaj pentru amorsarea suprafetelor suport WEBER
Contactează SAINT-GOBAIN WEBER și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România