Folii, pelicule lichide transparente de protectie impotriva zgarieturilor si abraziunilor pentru santiere HS PROTECT

Folii, pelicule lichide transparente de protectie impotriva zgarieturilor si abraziunilor pentru santiere HS PROTECT

Marca:
HS PROTECT
Produs furnizat de:

VECTIS TET

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HS PROTECT

HS Protect® - Folie lichida transparenta de protectie pentru santiere

HS Protect® este o folie lichida de protectie pe baza de apa, monocomponenta, exfoliabila, creata pentru acoperirea si protectia suprafetelor impotriva zgarieturilor etc. fara a le afecta finisajul.
HS Protect® se aplica pe suprafata de protejat prin pulverizare airless sau pensulare. Dupa uscare, produsul formeaza un film protector rezistent, flexibil si durabil care asigura protectia suprafetei. Se recomanda aplicarea airless folosind o pompa de pulverizare GRACO UltraMax II ProPC 650, GRACO Classic PC 390, PAZ 6321, Titan etc.

 

Culorile standard sunt transparent, sau alb mat/opac. Materialul livrat este gata de utilizare.

Functia si domeniul de aplicabilitate
- Protejarea suprafetelor neporoase impotriva zgarieturilor, abraziunilor, impotriva acizilor sau a detergentilor super-alcalini, impotriva prafului, a uleiurilor, a grasimilor, span incins etc..
- Aplicabil pentru protectia tamplariei cu geam termopan, peretilor cortina etc.
- Aplicabil pe orice material neporos: plastic, sticla, cauciuc, metal etc.
- Aplicabil pentru protectia mobilei de lemn lacuit/vopsit, PAL, MDF lacuit/vopsit cu produse pe baza de solventi etc.
- Aplicabil pentru protectia cabinelor din vopsitoriile auto
- Poate fi aplicat pe suprafete poroase ca: pardoseli de beton, piatra naturala.
 
Exemple de aplicare
HS Protect® este folosit pentru protectia ferestrelor si usilor de PVC si aluminiu, a peretilor cortina, a pardoselilor neabsorbante, a obiectelor si armaturilor sanitare, beton slefuit (podele, trepte, stalpi etc), marmura, granit, obiecte decorative, metal, sticla, ceramica, plastic, cauciuc, piese si componente auto, pe durata operatiunilor de montaj, de mentenanta in santier. In domeniul auto HS Protect® poate asigura protectia subansamblelor auto pe durata transportului. HS Protect® este ideal pentru protectia cabinelor din vopsitoriile auto.
 
Aplicarea solutiei si indepartarea filmului
Metoda: HSProtect® se aplica folosind o pompa airless, pensula, trafalet, rola etc.
Metoda de aplicare recomandata este prin pulverizare airless folosind o pompa sau un pistol profesional cu presiunea fluidului la iesire de min 100bar, folosind o duza 517. In general, aplicarea se realizeaza intr-un singur strat, cu un pas de pulverizare de 50-75% pentru a obtine o protectie rezistenta si durabila.
Aplicarea se face fara a fi nevoie de pregatirea prealabila a suportului, iar dupa uscare folia rezultata are o translucuditate de 80-85% si rezistenta UV. 
Materialul ramas trebuie depozitat in ambalajul inchis etans. In containerele ne-etanse produsul isi va creste vascozitatea si va forma o pelicula /film la suprafata. In acest caz, produsul va trebui filtrat inainte de utilizare.
 
Curatarea uneltelor
Uneltele si echipamentele trebuie imediat curatate prin spalare cu apa rece. La finalul lucrarilor in santier, filmul de protectie HS Protect® se indeparteaza prin exfoliere, cu mana, pornind dintr-un colt. Exfolierea se va realiza dintr-o bucata, fara sfasieri sau ruperi. Dupa desprinderea filmului HS Protect®, suprafata va ramane curata, fara urme, pete etc. Desprinderea se poate face si cu jet de apa sub presiune, dupa desprinderea unui colt.

29 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Folii, pelicule lichide transparente de protectie impotriva zgarieturilor si abraziunilor pentru santiere HS PROTECT
Contactează VECTIS TET și cere prețuri pentru proiectul tau.