Sediu principal - Showroom Bucuresti: Bucuresti/București Sector 5  |  Statutul comercial: Producator, Importator, Distribuitor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALVECO
8 produse | 2 servicii
Sediul principal: Bucuresti
BINTEL
3 produse
Sediu principal: Ploiesti
CORKLINE
7 produse
Punct de lucru: Bucuresti
Decolandia
3 produse
Sediul principal: Bucuresti
DEPOSIB EXPERT
7 produse
FORBO
6 produse
Sediu principal: Bucuresti
Geocom Trading&Consulting SRL
20 produse | 4 servicii
Sediu principal: Bucuresti
INDFLOOR
3 produse | 2 servicii
Sediu principal: Baia Mare
KROMSTON SRL
9 produse
Sediu principal: Arad
KRONLUX F.M.
8 produse
Sediu principal: Brasov
MC PRO
4 produse
Showroom: Brasov
SCARI RO
1 produs
Showroom: Medias
SOGEM PRODUCTION
2 produse
Sediul principal: Molid
SONERG MONTAJ
5 produse
Sediu principal: Bucuresti

Cu totii ne dorim sa regasim in casele noastre siguranta si confortul pe care sa ne bazam o viata intreaga. In acest sens, lemnul masiv reprezinta garantia durabilitatii in timp, intregita de o eleganta rafinata care nu se demodeaza odata cu trecerea anilor. Dintr-o multitudine de oferte care uneori nu va permit sa luati o decizie in timp util.

 

Valprest Parchet se face remarcat printr-un pachet complet de produse si servicii de amenajare a locuintei dumneavoastra. Fie ca sunteti in cautare de parchet masiv traditional dintr-o gama variata de esente sau veti opta pentru modele cu un design deosebit, realizate prin metoda prelucrarii cu laser, Valprest Parchet va ofera posibilitatea de a conferi locuintei dumneavoastra o nota de originalitate sustinuta de calitatea garantata a produselor si serviciilor de care veti beneficia.

 

Plusul de siguranta pe care il doriti pentru locuinta dumneavoastra vi-l asiguram prin gama diversificata de usi de interior / exterior, ferestre cu / fara obloane si scari de interior din lemn masiv pe care v-o punem la dispozitie. Cautati un model care nu se regaseste in oferta noastra? Il putem executa la comanda pentru ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de nota de originalitate pe care v-o doriti.

 

Oricare din aceste cerinte se poate concretiza in timp util, cu garantia calitatii ce rezulta din colaborarea cu cei mai importanti producatori din Romania si Uniunea Europeana, la preturi competitive si cel mai important, cu un rezultat de care va veti bucura atat acum cat si in timp.

Veti beneficia de consultanta de specialitate pentru fiecare produs in parte, de transport si montaj pentru produsele noastre oriunde in tara, de garantie pentru orice produs sau serviciu.

Produse VALPREST PARCHET (3)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!