URBAN C&O SRL

URBAN C&O SRL

Str. Soldat Gheorghe Matac nr. 27, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

URBAN C&O SRL

Infiintata in anul 1999, compania Urban C&O este subsidiara locala a societatii Urban GmbH&Co. Maschinenbau KG - Germania, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de utilaje destinate fabricarii de ferestre / usi din PVC.

Incepand cu anul 2010, Urban C&O devine partenerul binecunoscutei firme germane ISO-CHEMIE, producatoare de articole din spuma (Polietilena-PE, Polipropilena-PP, Poliuretan-PUR) - incluzand aici si sistemele de etansare a rosturilor.

 

URBAN C&O va pune la dispozitie singura solutie de pe piata pentru etansarea 100% a ferestrelor si usilor, realizata cu un singur produs: ISO BLOCO One - banda precomprimata multifunctionala pentru etansarea rosturilor. Obtineti acum costuri semnificativ mai avantajoase, reducand timpul de montaj si realizand totodata un montaj perfect, facil, curat si deosebit de estetic.

In final veti avea o lucrare de calitate exceptionala, un client pe deplin multumit, iar constructorii nu vor mai avea motive de repros pentru ca montajul va fi absolut impecabil.

 

Aceasta banda “all-in-one” actioneaza pe 3 nivele principale de etansare:

- la interior, etansare perfecta a aerului si bariera impotriva vaporilor;

- in zona mediana, izolare termica si fonica, asigurand in acelasi timp si difuzia vaporilor de apa spre exterior;

- la exterior, protectie ridicata la ploi torentiale si difuzia vaporilor spre exterior.

 

ISO BLOCO One este produsul ideal datorita calitatilor lui, fiabilitatii, simplitatii in utilizare si rapiditatii cu care se pot etansa ferestrele si usile. ISO BLOCO One surclaseaza toate modalitatile conventionale de etansare existente pe piata, dovedind o superioritate neta la nivelul tuturor caracteristicilor tehnice.

 

Solutiile pe care URBAN C&O le propune in domeniul etansarii nu se opresc la acest produs revolutionar. Oferim, de asemenea, solutii complete de etansare in domenii variate de aplicabilitate: etansare ferestre si usi, etansare fatade, etansare constructii metalice, sisteme de etansare rezistente la foc etc.

 

Servicii oferite:

- o gama diversificata de solutii si produse de etansare;

- livrare in toata tara

- consiliere gratuita in vederea alegerii celei mai bune solutii de etansare pentru fiecare client in parte.

 

URBAN C&O a obtinut Diploma de Excelenta la EURO-Fereastra 2019, sectiunea RELIABLE BRANDS. Premiile EURO-Fereastra se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din domeniul tamplariei termoizolante/ fatadelor cortina. 

1 gamă de produse înscrisă