TRUTZI FIER FORJAT

TRUTZI FIER FORJAT

Mestesugari in fier

TRUTZI FIER FORJAT

Aleea Vamii nr. 26, Scheia, jud. Suceava


Relatii clienti:

TRUTZI FIER FORJAT

Suntem liderul pietei de fier din Romania, dar nu o spunem cu mandrie, ci cu greutatea responsabilitatii. Pentru că un lider are pe umeri nu doar respectarea standardelor din breaslă, ci si depasirea acestora in permanenta.

 

In 2007, TRUTZI si-a început activitatea in domeniul comercializarii elementelor din fier forjat. Perfectionarea continua, dezvoltarea, munca si investitiile au condus la un trend ascendent al vanzarilor, care au influentat totodata dezvoltarea si diversificarea produselor si serviciilor oferite. 


Pentru a raspunde cerintelor clientilor, in anul 2009, am dezvoltat productia de elemente si lucrări din fier forjat intr-un spatiu ce a cunoscut o crestere continua, de la 400 mp initial, la 4.000 mp in 2019, repartizati pe mai multe sectii de productie.

 

In prezent, activitatea comerciala TRUTZI se desfasoara in 10 depozite situate in zone importante din tara (Suceava, Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Galati, Pitesti si Arad), cu o suprafata ce totalizeaza 27 000 mp, de unde se pot livra in toate colturile tarii, peste 5.000 de produse.

 

Portofoliul de produse comercializate de TRUTZI cuprinde profile laminate, elemente si profile din fier forjat, accesorii, kituri pentru automatizari porti, lucrari din fier forjat, organe de asamblare si utilaje pentru prelucrarea fierului.

 

De asemenea, asiguram si urmatoarele servicii complete, incluse in pretul lucrarii:

 

CONSULTANTA

Consultantii nostri iti vor sugera si prezenta cele mai bune optiuni, in functie de nevoile si dorintele tale. Astfel, vei beneficia de cea mai buna alegere, la cel mai bun raport calitate-pret.

MASURARE
Un proiectant se va deplasa la locul lucrarii pentru a efectua masuratorile de executie si pentru a identifica aspectele particulare ce pot influenta proiectarea si montajul.
PROIECTARE

Pe baza masuratorilor efectuate anterior, lucrarea va fi proiectata de catre specialistii nostri, pentru a fi executata in unitatea proprie de productie.

EXECUTIE

In aceasta faza se trece la confectionarea lucrarii in unitatea de productie, de catre personal calificat si cu o vasta experienta in domeniul lucrarilor metalice.

FINISARE

Serviciul are rolul de a aduce confectia metalică la un standard ridicat de calitate prin procese ca polizarea, sablarea etc.

VOPSIRE

Procesul are rolul de a proteja de intemperii si de a cosmetiza lucrarea prin procese precum grunduirea, vopsirea electrostatică cu lichid sau pulberi, uscarea in cuptor, patinarea, pentru ca aceasta sa aiba un aspect placut si ingrijit.

MONTAJ

Lucrarea finita este atent transportata si monta la fata locului de catre personalul nostru.

Documentații tehnice

    Catalog general de produse TRUTZI
    Catalog, brosura
    276 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    5 game de produse înscrise
1 gamă de servicii înscrisă