TRUTZI FIER FORJAT

TRUTZI FIER FORJAT

Mestesugari in fier

TRUTZI FIER FORJAT

Aleea Vamii nr. 26, Scheia, jud. Suceava


Relatii clienti:

Despre TRUTZI FIER FORJAT

Suntem liderul pietei de fier din Romania. Nu o spunem cu mandrie, ci cu greutatea responsabilitatii. Pentru ca numarul 1 are pe umeri nu doar respectarea standardelor din breasla, ci setarea unora noi, tot mai ridicate.

 

2007 reprezintă anul in care TRUTZI si-a început activitatea in domeniul comercializarii elementelor din fier forjat. Contextul economic, dar si piata intr-o continua dezvoltare in domeniul lucrarilor din fier forjat au facut ca activitatea de vanzari sa aibă un trend ascendent, cu influente directe si importante asupra deciziilor de dezvoltare si diversificare atat a produselor, cat si a serviciilor oferite. 

Pentru a raspunde cerintelor clientilor, in anul 2009 s-a dezvoltat productia de elemente si lucrari din fier forjat intr-un spatiu de productie ce a cunoscut o crestere continua, de la 400 mp initial la 4 000 mp in 2019, repartizati pe mai multe sectii de productie. 

In prezent, activitatea comerciala TRUTZI se desfasoara in 10 depozite situate in zone importante din tara (Scheia si Gura Humorului  in judetul Suceava, Afumati - Ilfov, Cluj - Napoca, Constanta, Iasi, Galati, Pitesti, Arad), cu o suprafata ce totalizeaza 27 000 mp, de unde se pot livra in toate colturile tarii, peste 5.000 de repere. 

Portofoliul de produse comercializate de TRUTZI cuprinde profile laminate, elemente si profile din fier forjat, accesorii, kituri pentru automatizari porti, lucrari din fier forjat, organe de asamblare si utilaje pentru prelucrarea fierului. 

 

Asiguram servicii complete:

 

CONSULTANTA
Serviciul prin care unul din consultantii nostri iti va sugera si prezenta cele mai bune optiuni, in functie de nevoile si dorintele tale, astfel vei putea face cea mai buna alegere la cel mai bun raport calitate-pret. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.
MASURARE
Serviciul prin care unul din proiectantii nostri se va deplasa la locatie pentru a efectia masuratorile de executie si pentru a identifica aspectele particulare ce pot  influenta proiectarea si montajul. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.
PROIECTARE
Serviciul prin care, pe baza masuratorilor efectuate anterior, se va proiecta lucrarea de catre proiectantii nostri pentru a putea fi executata in unitatea de productie proprie. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.
EXECUTIE
Serviciul propriu-zis de confectionare a lucrarii in unitatea de productie, de catre personalul nostru calificat si cu o vasta experienta in domeniul confectiilor metalice. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.
FINISARE
Serviciul de finisare are rolul de a aduce confectia metalica la un standard ridicat de calitate prin procese precum: polizare, sablare etc. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.
VOPSIRE
Serviciul de vopsire are rolul de a proteja de intemperii si de a cosmetiza lucrarea, pentru a avea un aspect placut si ingrijit, prin procese precum: grunduire, vopsire electrostatic cu lichid sau pulberi, uscare in cuptor, patinare. Acest serviciu este incus in pretul lucrarii.
MONTAJ
Serviciul de montare este serviciul prin care lucrarea finita este atent transportata si montata la fata locului de catre personalul nostru calificat. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.