SC ALUMGATES

SC ALUMGATES

Str. Calea Bucuresti nr. 139/1, Pielesti, jud. Dolj


Relatii clienti:

SC ALUMGATES

Flexibilitate, deschidere catre client, seriozitate

Suntem o companie noua pe piata, in care activeaza o echipa entuziasta de profesionisti, ce se preocupa sa raspunda celor mai pretentioase cerinte ale clientilor nostri.

Flexibilitatea, deschiderea catre client si seriozitatea sunt doar cateva caracteristici ce sunt prezente in cadrul echipei noastre.

Am obtinut cea mai inalta calitate atat pentru materia prima, cat si pentru procesele de fabricatie ale produselor noastre, prin colaborari cu furnizori ce respecta standardele cele mai riguroase.

Metoda de a produce porti din aluminiu a fost dezvoltata in Europa in ultimii 25 de ani.

Am pornit de la idea de a oferi o alternativa in sistemele de inchidere si care sa se diferentieze prin aspect estetic, calitate, rezistenta in timp, atentie la detalii si pret.

Pentru fiecare produs realizat cautam sa atingem perfectiunea prin esteticul deosebit, pretul competitiv si seriozitate in respectarea termenilor agreati.

Portile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri propuse de noi sau de catre client si o serie de optiuni legate de finisaj prin vopsire in camp electrostatic in gama RAL, inclusiv aspect de lemn, prin procedeul de infoliere.

1 gamă de produse înscrisă