Raspunzand nevoii aplicatorilor de a folosi un glet foarte performant care se aplica usor, si din dorinta de a deveni prima optiune a aplicatorilor de... citeste mai departe
Din dorinta de a spori notorietatea brandului Rimano si de a-l transforma in prima alegere a aplicatorilor privind finisajele pe baza de ipsos,... citeste mai departe
Banda Hydro®, de la Rigips® Saint-Gobain. Banda autoadeziva din fibra de sticla pentru armarea rosturilor la imbinarea placilor de gips-carton... citeste mai departe
Pentru corecta informare a publicului, societatea Saint-Gobain Construction Products Romania S.R.L. – BU Rigips, prin dl. Constantin HARITON -... citeste mai departe
Daca ai planuri cu placi de gips-carton, trebuie sa alegi neaparat marca Rigips®. In primul rand pentru calitatea produselor, iar acum si pentru ... citeste mai departe
Cea de a 8-a editie a Concursului Saint-Gobain Gypsum International Trophy a avut loc pe 8 iunie in incinta Muzeului National Maritim, la Londra, in... citeste mai departe
Bucuresti, 28 februarie 2011.Raspunzand orientarii grupului Saint Gobain catre domeniul Habitat-ului durabil, si programului acestuia de a dezvolta,... citeste mai departe
Publicat la în Noutăți din piață
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media
și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele
de confidențialitate și securitate actuale.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea
realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.