REDA

REDA

Str. Amiral Murgescu Ion nr. 1, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

REDA

Societatea noastra a luat fiinta inca din 1991 si are drept obiect de activitate reprezentanta tehnica si comerciala a firmelor de materiale de constructii straine.

Preocuparea noastra a fost intotdeauna prezentarea spre utilizare a celor mai tehnice produse, indeosebi in domeniul pardoselilor: pardoseli din pvc de trafic intens  pentru constructii administrative, comerciale, de invatamant, sanitare si sportive.

Printre firmele reprezentate cu succes putem mentiona GERFLOR din Franta, FORBO din Suedia, Franta si Elvetia, GROUPE TLM din Franta.


Totodata ne-am  preocupat de proiectarea si furnizarea sistemelor de profile pentru rosturi de dilatare structurale si de dilatare adecvate fiecarei aplicatii pardoseala, perete, tavane, terase, calcane, protectii la foc a rosturilor, pentru exterior sau interior etc, cu profile de la DINAC si VEDA-FRANCE din Franta precum si PROFILITEC din Italia. Dintre obiectivele realizate enumeram Aeroporturile Henri Coanda si Cluj, Biblioteca Politehnicii din Bucuresti, magazinele Carrefour din Colentina si Grozavesti, Gara de Nord, Gara Maritima Constanta etc.


Pe langa profilele de rost de dilatare structurale si seismice asiguram si furnizarea profilelor de finisaj produse de aceeasi furnizori mentionati.

Suntem in masura de a putea asigura si profile de rost de dilatare pentru poduri rutiere pe care le oferim de la un producator de marca TRELLEBORG din Spania.

Nu in ultimul rand, oferim asistenta tehnica necesara proiectarii de constructii moderne, precum si a locuintelor individuale prin tehnologiile cofrajelor pierdute pentru pardoseli ventilate si pentru pardoselior usoare cu cofrajele inglobate, produse ale GEOPLAST din Italia.

 

Ambitia noastra este foarte mare de a promova aceste produse la adevarata lor valoare pentru care suntem receptivi la orice solicitare pana la realizarea sa completa cu succes.

Documentații tehnice

    Profile de dilatatie pentru pereti, pardoseli
    Catalog, brosura
    52 p | EN - FR
     1 - 1 din 1 documentatii
    4 game de produse înscrise