MEA Metal Applications SRL
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MEA Metal Applications SRL

MEA PE SCURT
- Anul infiintarii: 1886 in Aichach (Bavaria)
- Cifra de afaceri: 120 Millionen Euro
- Numar de angajati: 700
- Sediul Central: Aichach, Germania
- Presedintele Consiliului de Administratie: Dr. Manfred Hübener

 

Solutiile si sistemele MEA sunt concepute pentru a face munca profesionistilor din industria constructiilor mai rapida, mai simpla, mai economica si mai sigura, contribuind astfel semnificativ la succesul companiilor lor. Pentru a realiza acest lucru, grupul MEA are o filozofie simpla: clientul si utilizatorul sunt in centrul actiunilor noastre si a modului nostru de a gandi. Pentru a asigura o gama de produse si servicii de inalta calitate si inovatoare, grupul MEA este impartit in trei unitati strategice de afaceri. Fiecare dintre aceste unitati de afaceri are expertiza si competentele cerute de piata si se concentreaza cat mai eficient posibil pe nevoile specifice ale clientilor lor.

 

MEA BUILDING SYSTEMS - Curti de iluminat, puturi de ventilatie, usi si ferestre, sisteme de ventilatie pentru subsoluri, treceri pentru conducte si cabluri, panouri izolatoare de montaj, cutii pentru setrgatoare, accesorii.

MEA WATER MANAGEMENT - Sisteme de drenaj si pentru gestionarea durabila a apei, pentru clasele de sarcina A 15 pana la F 900, sisteme pentru tratarea apei de suprafata, sisteme de filtrare s sisteme de retinere a apei, stergatoare pentru picioare, accesorii.

MEA METAL APPLICATIONS - Gratare, scari, sine de ghidaj, polite pentru rafturi, gratare presate si gratare presate sudate, gratare speciale, acoperiri de gratare, cadre, gratare anti-alunecare, accesorii si elemente de siguranta pentru gratare.

 

Despre MEA METAL APPLICATIONS

MEA Metal Applications, cunoscutul specialist pentru gratare si sine de ghidaj, a fost infiintata in 1886 ca lacatuserie, lucram de atunci mana in mana cu profesionistii din domeniul constructiilor de otel, constructiilor de hale, constructiilor industriale, agricole, logistice, precum si cu comertul specializat si am preluat cerintele si dorintele lor. Aceasta cunoastere practica unica este o baza solida pe care dezvoltam produse si solutii de sistem. Pentru ca dumneavoastra sa puteti lucra mai usor, mai rapid, mai sigur - si cu mai mult succes.

Documentații tehnice

  Kit de scara exterioara
  Instructiuni montaj, utilizare
  8 p | RO
  Prezentare grup MEA
  Catalog, brosura
  3 p | RO
   1 - 4 din 4 documentatii