JET GROUP

JET GROUP

Str. Calea Floreasca nr. 169A, et. 4, birou 2055, Bucuresti, jud. București Sector 1


Relatii clienti:

Despre JET GROUP

GRUPUL DE FIRME JET

Lumina, aer si siguranta - acestia sunt factorii de care depinde confortul nostru in viata de zi cu zi.

Lucruri marete se intampla atunci cand devotamentul intalneste idei bune, parteneri de incredere si multa sarguinta.

JET Group este rezultatului unei idei simple pe care o dezvoltam astazi printr-o varietate de produse si un spectru larg de servicii de calitate. Cei sase membri ai JET Group isi promoveaza competentele si produsele pe piata europeana. Cu peste 400 de profesionisti si multi ani de experienta, JET Group isi dovedeste calitatea devenita semn distinctiv al produselor noastre si valoarea dobandita de-a lungul a zeci de ani.

Din 2011 JET Grup face parte din grupul privat de investitori "H2 Parteneri in egalitate" situat in Amsterdam / Olanda.

 

EXPERIENTA PROFESIONALA

Pentru solutii de lumina naturala si tehnologie pentru evacuarea fumului - de 40 de ani.

Ceea ce a inceput cu 12 angajati acum 40 de ani s-a dezvoltat in prezent intr-un grup puternic de companii specializate. Cheia succesului pentru JET Group a constituit-o calitatea solutiilor oferite.

Varietatea produselor JET este rezultatul unei vaste experiente si expertize tehnice, care ofera solutii adaptate pentru, practice, orice nevoie si aplicabilitate in constructiile industriale, arhitectura si tehnologia pentru evacuarea fumului.

Colaborarea stransa si comunicarea eficienta dintre departamente genereaza randament optim, cea mai buna calitatea a produselor si eficienta a costurilor. Experienta indelungata dobandita de-a lungul anilor de angajatii nostri o garanteaza.

 

JET - VALORI CORPORATIVE CARE CREEAZA VIITORUL

- Sustinem: Onestitatea, Transparenta si Increderea

- Credem cu tarie si militam pentru:  - Siguranta si viitorul angajatilor nostri,

                                                               - Conservarea resurselor si protejarea mediului inconjurator,

                                                               - Viitorul si profitabilitatea in relatiile cu partenerii nostri de afaceri.

 

- Ne folosim de: - Dezvoltarea, fabricarea si distributia de produse in industria constructiilor

                            - Recomandari si servicii in ramura specializata a luminii si ventilatiei naturale, dar si a evacuarii fumului.

 

TELUL NOSTRU

Noi gasim solutii complete care sa garanteze confortul si siguranta oamenilor. Lumina naturala a zilei si aerul proaspat sunt elemente naturale pe care le utilizam in mod eficient.

In acelasi timp, avem in vedere echilibrul energetic al cladirilor ce aduc o contributie valoroasa odata cu durabilitatea evolutiei noastre.

 

NOI DAM UN EXEMPLU BUN

Traim in siguranta.

Pentru ca stim ca siguranta este importanta in orice situatie, in compania noastra ne concentram asupra sigurantei la locul de munca. Ne distinge capacitatea de identificarea riscurilor, responsabilitatea si competenta. Siguranta fiecarui angajat al nostru este importanta pentru noi. Toti cei care dezvolta concepte de siguranta sunt sensibili la subiectul siguranta in munca.

Dezvoltatorii si proiectantii cunosc bine acest concept, pentru angajatii nostri normele de siguranta sunt inradacinate in gandirea lor. Datorita normelor de siguranta impuse angajatilor nostri, lucrul in cadrul JET este permanent contestat, metodele si procedurile fiind mereu optimizate. Cunostintele noastre se regasesc in managementul sistemului JET de protectie si sanatate in munca, a carui calitate a fost certificata (BS OHSAS 18001:07-2007).

Ne concentram asupra sigurantei angajatilor nostri.

 

VIITOR

Felul in care ne planuim proiectele de constructii si de reabilitarea a cladirilor existente este intotdeauna legat de perspectiva noastra asupra viitorului.

Viitorul nostru, cat si cel al clientilor nostri, depinde de longevitatea solutiilor noastre si de calitatea produselor si serviciilor noastre. Noi, JET Group, constientizam responsabilitatea majora pe care o avem fata de angajatii nostri si fata de clienti. Siguranta investitiei este o conditie necesara pentru succesul proiectului si ofera o baza solida in munca noastra. De aceea angajatii nostri se concentreaza asupra unui lucru, in principiu, de la inceputul dezvoltarii proiectului si a noilor solutii: viitorul nostru comun.

3 game de produse înscrise