poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

IRIDEX GROUP PLASTIC

Iridex Group Plastic, infiintata in 1993, reuneste domenii de activitate diverse - constructii, mase plastice, salubritate - avand ca numitor comun grija pentru mediu. Firma este prima producatoare de plasa tip retea din polietilena (obtinute prin extrudare) din Romania. Iridex Group Plastic comercializeaza o gama variata de produse de depozitare a deseurilor precum containere, pubele, cosuri stradale, promovand solutii inovatoare cum sunt containerele ingropate si semi-ingropate. Firma ofera clientilor sai si utilaje pentru deseuri.

In plus, Iridex Group Plastic este numarul 1 pe piata materialelor geosintetice. Pentru firmele care activeaza in constructii ofera si aditivi pentru beton sau materiale speciale, precum si servicii de incercari fizico-mecanice si chimice prin laboratorul sau de gradul II autorizat ISC si acreditat RENAR.
Ca raspuns la cererea tot mai mare de solutii ecologice care sa indeplineasca normele UE privind tratarea deseurilor organice, Iridex Group Plastic vine cu o solutie inovatoare de compostare, unica in Romania - GORE Cover.