InstalDepot

InstalDepot

Str. Erou Lt Silache nr. 47, Rosu, jud. Ilfov


Relatii clienti:

InstalDepot

Cine suntem?

Suntem o echipa cu experienta in domeniul comercializarii produselor pentru instalatii termice, sanitare si HVAC. Personalul nostru are experienta atat in domeniul tehnic cat si in cel al vanzarilor, te vom ajuta cu orice problema legata de instalatii.

 

Ce iti oferim?

La noi gasesti pe stoc produse de calitate de la principalii furnizori de solutii pentru instalatii, produse ce iti vor aduce confortul in caminul tau.

Fie ca vorbim de calorifere, centrale sau solutii de climatizare, suntem aici ca sa te ajutam sa alegi cea mai buna varianta pentru confortul tau.

Produsele comandate vor ajunge la tine in siguranta fie prin livrarea cu flota proprie, fie prin firmele de curierat cu care lucram.

Daca produsele nu sunt ceea ce asteptai sau nu se potrivesc, le poti returna in 14 zile.

 

Ce ramane de facut?

Poti comanda ceea ce ai nevoie sau te putem ajuta sa alegi ceea ce ti se potriveste. Poti sa te consulti cu unul dintre specialistii nostri ce sunt aici pentru a te indruma.

Suna-ne cu incredere la 0742.255.391 sau ne poti contacta prin e-mail la adresa comenzi@instaldepot.ro.

 

Produsele cu care ne mandrim si care sunt cele mai importante pentru noi sunt caloriferele din aluminiu.

Cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul productiei si comertului cu calorifere de aluminiu si bimetal, te asiguram ca la noi gasesti cele mai bune calorifere de aluminiu, de la cei mai importanti producatori.

Calorifere de aluminiu reprezinta o sursa ideala pentru incalzirea locuintelor iar la noi ti le oferim gata asamblate, pregatite pentru montaj.

Gama de calorifere pe care ti le prezentam este una larga, sigur vei gasi ceva care sa fie pe gustul tau.