NOVATIK

NOVATIK

Str. 9 Mai nr. 75, Baicoi, jud. Prahova


Relatii clienti:

Despre NOVATIK

Despre NOVATIK:

 

NOVATIK este compania care produce sistemele de învelitori Novatik METAL (țiglă metalică în panouri mici, acoperire Colofer®), Novatik NATURA (țiglă metalică în panouri mici, acoperire de rocă vulcanică), Novatik CLICK (tablă prefălțuită) și sistemele de jgheaburi și burlane Novatik RONDA și QUADRA. Compania Novatik este și reprezentantul exclusiv în România al brandului DELTA - membrane de protecție pentru acoperișuri (folie anticondens, bariere de vapori)


Misiunea noastră este aceea de a oferi produse performante și inovatoare pentru acoperișuri, estetice și durabile, împreună cu servicii de calitate. Dorim astfel să fim alături de clientul nostru oferindu-i soluții inovatoare, care să-l ajute să se simtă în siguranță, confortabil, răsfățat și diferit. 

 

 

VALORILE care ne caracterizeaza: 

- Calitate; 

- Responsabilitate și încredere; 

- Atitudine tânără și deschisă; 

- Trend-setteri. 

 

REPERELE SUCCESULUI: 

- Produse inovatoare pe piața românească; 

- Calitatea: concentrarea pe segmentul premium; 

- Experiența de peste 15 ani pe piața de profil; 

- Strategia de vânzare;

- Decizie și consecvență în abordarea pieţei; 

- Buna comunicare cu partenerii, atât furnizori cât și distribuitori.

 

 

Scurt Istoric:

2019 - În luna august, compania își schimbă denumirea din Final Distribution în NOVATIK SRL. Schimbarea numelui companiei a făcut parte din strategia de comunicare și rebranding, această schimbare marcând 15 ani de la înființare și 8 ani de la trecerea de la statutul de trader la cel de producător. A fost momentul oportun de a începe o nouă filă în istoria companiei, scopul principal fiind acela de a transforma brandul Novatik în cel mai puternic brand din România de pe piața acoperișurilor premium.În luna septembrie compania lansează un nou produs: Novatik NATURA, tigla metalica cu acoperire de rocă vulcanică. Cei 15 ani de experiență în comercializarea învelitorilor modulare cu acoperire de piatră ne-au dat încrederea și cunoștințele necesare pentru a dezvolta propria țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică. Practic, această decizie a venit odată cu împlinirea a 15 ani de activitate pe piața sistemelor de învelitori din România și 8 ani de la lansarea propriului brand: Novatik. În urmă cu 15 ani, când compania a adus pe piața din România prima țiglă metalică cu acoperire de piatră, nu mai exista un produs similar. A fost nevoie de câțiva ani în care compania a educat piața și a impus o nouă nișă pe piața sistemelor de învelitori din România. Practic pentru acest tip de produs, noi am fost cei care am creat piața și am dezvoltat cererea.

 

2018 - În luna ianuarie, brandul NOVATIK devine sponsor al echipei de handbal feminin CSM București. Performanța este cuvântul care definește cel mai bine echipa CSM București, parteneriatul încheiat venind ca o încununare naturală a unor sinergii și valori comune. Performanța este cea care a propulsat Final Distribution în business-ul cu acoperișuri și tot ea este cea care o menține în topul companiilor de profil.

 

2017 - În luna februarie, compania lansează Novatik SLATE. Noul profil a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. La sfârșitul lunii mai, Final Distribution lansează un nou profil - Novatik WOOD. Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu Novatik Wood, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid și durabil, greutate redusă).

 

2016 - În luna martie, se lansează tabla prefălțuită Novatik CLICK, un produs în trend, la mare căutare pe piață locală. Tabla prefălțuită are un domeniu de aplicabilitate mai vast, des întâlnită în arhitectura modernă și contemporană și mai ales în vestul Europei.

 

2014 - În luna aprilie, Final Distribution lansează un nou produs – Novatik AVANGARDE, prima țiglă metalică postpainted produsă în România.


2013 - În septembrie 2013, compania FINAL DISTRIBUTION a primit Premiul “Exportatorul anului 2013 în piața materialelor de construcții” în cadrul Galei Business Construct.

 

2012 - În luna iunie, se deschide cea de-a doua linie de producție, demarând astfel producția țiglei Novatik, prima țiglă metalică în panouri mici fabricată în România. În cea de-a doua jumătate a anului 2012 s-au concretizat primele exporturi în Slovenia, Franța și Spania. În prezent brandul Novatik se vinde atât pe piața internă cât și pe cea externă. În septembrie 2012, Final Distribution obține certificarea Sistemului de Management al Calității, conform standardului ISO 9001. Acesta este o dovadă a angajamentului pentru calitate, a existenței unei organizații cu obiective orientate spre satisfacția clienților și îmbunătățirea continuă a activității.

 

2011 - În februarie, se deschide prima linie de producție în Băicoi-Prahova. Final Distribution intră  puternic  pe segmentul de producție printr-un brand propriu de jgheaburi și burlane - Novatik.


2010 - În a două jumătate a anului, compania demarează proiectul Novatik și investește în utilaje performante pentru producția de  jgheaburi și burlane.


2006 - Final Distribution a preluat distribuția țiglelor metalice cu acoperire de piatră naturală GERARD și a membranelor pentru acoperiș și fundații DELTA, devenind reprezentant exclusiv în România.


2004 - Înființarea companiei Final Distribution.

 

Interviu Conferința de Presă - 24 ianuarie 2018: 

În perioada 29 ianuarie - 2 februarie, brandul NOVATIK a participat la  expoziția BUDMA 2018 - Târg International de Construcții, HVAC, Amenajări și Arhitectură - cel mai mare eveniment de business pentru Industria de Construcții din Polonia (Poznan). Timp de 4 zile, cele patru profile Novatik - Classic, Slate, Wood si Click -  au fost expuse în pavilionul dedicat sistemelor pentru acoperișuri. 

 

În prezent distribuția este natională și se face printr-o rețea de peste 100 de parteneri, la care se adaugă permanent noi colaboratori. 

 

Mai multe informatii:

Web: www.novatik.ro

Facebook: Novatik Romania

5 game de produse înscrise