NOVATIK

NOVATIK

Str. 9 Mai nr. 75, Baicoi, jud. Prahova


Relatii clienti:

Despre NOVATIK

Despre NOVATIK:

 

N O V A T I K este producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita si sisteme de jgheaburi si burlane), fiind totodata si reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA - membrane de protectie pentru acoperis .

 

M i s i u n e a  noastra este aceea de a oferi produse pentru acoperisuri performante, estetice, durabile si inovatoare, impreuna cu servicii de calitate. Dorim astfel sa fim alaturi de clientul nostru prin solutii inovatoare care sa-l ajute sa se simta in siguranta, confortabil, rasfatat si diferit.

 

 

V a l o r i l e  care ne caracterizeaza:

  • - Calitate
  • - Responsabilitate si incredere
  • - Atitudine tanara si deschisa
  • - Trend- setteri

 

R e p e r e   a l e   s u c c e s u l u i : 

  • - Produse inovatoare pe piata romaneasca
  • - Calitatea:  concentrarea pe segmentul premium
  • - Experienta de peste 10 ani pe piata de profil
  • - Strategia de vanzare
  • - Decizie si consecventa in abordarea pietei
  • - Buna comunicare cu partenerii, atat furnizori cat si distribuitori

 

 

Scurt Istoric:

2004 - infiintarea companiei Final Distribution.

 

2006 - Final Distribution a preluat distributia tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard si a foliilor si membranelor Delta pentru intreaga tara, devenind reprezentant exclusiv in Romania.

 

2010 - in a doua jumatate a anului compania demareaza proiectul Novatik si investeste in utilaje performante pentru productia de jgheaburi si burlane.

 

2011 - in Februarie se deschide prima linie de productie in Baicoi, jud. Prahova. Final Distribution intra puternic pe segmentul de productie printr-un brand propriu de jgheaburi si burlane - Novatik.

 

2012 - in luna Iunie se deschide cea de-a doua linie de productie, demarand astfel productia tiglei Novatik, prima tigla metalica in panouri mici fabricata in Romania. In cea de-a doua jumatate a anului 2012 s-au concretizat primele exporturi in Slovenia, Franta si Spania. In prezent brandul Novatik se vinde atat pe piata interna cat si cea externa. In septembrie 2012, Final Distribution obtine certificarea Sistemului de Management al Calitatii, conform standardului ISO 9001Acesta este o dovada a angajamentului pentru calitate, a existentei unei organizatii cu obiective orientate spre satisfactia clientilor, cu angajament pentru imbunatatirea continua a activitatii.

 

2013 - Final Distribution introduce un nou profil de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala: Gerard Diamant. In septembrie 2013 compania FINAL DISTRIBUTION a primit Premiul „Exportatorul anului 2013 in piata materialelor de constructii” in cadrul Galei BusinessConstruct.

 

2014 - brandul Novatik a participat pentru prima data la expozitia Roof + Timber International (Dach und Holz) care s-a desfasurat in luna februarie in Germania, la Koln. In cadrul expozitiei au fost prezentate tigla metalica Novatik impreuna cu sistemele de jgheaburi si burlane Novatik Ronda si Novatik Quadra. Aceasta este cea mai importanta expozitie dedicata acoperisurilor din Europa. In luna aprilie Final Distribution lanseaza un nou produs - Novatik AVANGARDE, prima tigla metalica postpainted produsa in Romania. Acesta este un procedeu inovator (vopsirea se realizeaza dupa profilarea otelului) pe piata din Romania, deoarece acest tip de vopsire ofera o protectie superioara la coroziune (toate muchiile sunt protejate), iar stratul de vopsea este uniform - fara microfisuri sau aglomerari ale stratului de acoperire.

 

2016 - In luna martie 2016 am lansat un nou produs - tabla prefaltuita Novatik Clickun produs in trend, la mare cautare pe piata locala. Tabla prefaltuita are un domeniu de aplicabilitate mai vast ,des intalnita inarhitectura moderna si contemporana, si mai ales in vestul Europei.

 

2017 - In februarie se lanseaza nou produs din gama Novatik - tigla metalica in panouri mici Novatik Slate. Noul profil Novatik Slate a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor. La sfarsitul lunii Mai 2017Final Distribution lanseaza profilul Novatik WOODFrumusetea naturala a acoperisului din sindrila este recreata cu noul profil Novatik Woodpastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperia solid si durabil, greutate redusa). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, modulele de tigla metalica Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare. Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn.

 

2018 - In luna ianuariebrandul NOVATIK a devenit sponsor al echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor in anul 2016. Performanta este cuvantul care defineste cel mai bine echipa CSM Bucuresti, parteneriatul incheiat venind ca o incununare naturala a unor sinergii si valori comune. Performanta este cea care a propulsat Final Distribution in business-ul cu acoperisuri si tot ea este cea care o mentine in topul companiilor de profil. 

 

Interviu Conferinta de Presa - 24 ianuarie 2018:

 

 

In perioada 29 ianuarie - 2 februarie, brandul NOVATIK a participat la  expozitia BUDMA 2018 - Targ International de Constructii, HVAC, Amenajari si Arhitectura - cel mai mare eveniment de business pentru Industria de Constructii din Polonia (Poznan). Timp de 4 zile, cele patru profile Novatik - Classic, Slate, Wood si Click -  au fost expuse in pavilionul dedicat sistemelor pentru acoperisuri.

In luna februarie se lanseaza un nou profil din gama Gerard - GERARD® Alpine - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Noul profil a fost creat in Noua Zeelanda pentru a reproduce aspectul natural al acoperisurilor traditionale din ardezie.

 

In prezent distributia este nationala si se face printr-o retea de peste 100 de parteneri, la care se adauga permanent noi colaboratori.

 

 

Mai multe informatii:

 

Web: www.finaldistribution.ro | www.novatik.ro | www.gerard.com.ro

Facebook: Novatik Romania | Final Distribution | GERARD Roofs

5 game de produse înscrise