Sediu principal: Popesti-Leordeni/Ilfov  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALUTERM GROUP
10 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
DALI BUSINESS
2 produse
Sediul principal: Arad
G-U FERROM COM
8 produse
Sediu principal: Cernica
HOPPE ROMANIA
1 produs
LUCANIK
11 produse
Sediu principal: Bucuresti
W-TECH
6 produse
Sediul principal: Brasov
Din anul 1989 societatea ECLISSE este recunoscuta si apreciata la nivel international, deoarece a perfectionat si diversificat sistemele de usi glisante la un nivel superior tehnic si estetic, pentru a asigura confortul si placerea de a locui.

Afirmarea ECLISSE este rezultatul unui efort sistematic de imbunatatire calitativa a gamelor de produse, luand in considerare sugestiile primite de la clienti, instalatori, proiectanti si producatori.
ECLISSE ofera prin cercetarea si dezvoltarea sa o gama diversificata de solutii originale, protejate de peste 20 de brevete, care fac unice sistemele sale.
Functionarea retelei comerciale complexe a dezvoltat si consolidat prezenta pe piata europeana, propulsand compania si pe plan international.

In Franta, Spania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Brazilia si Gemania, ECLISSE a creat parteneriate solide, care opereaza in regim comercial autonom.
In alte zone, de la Japonia la Rusia, compania este reprezentata prin distribuitorii locali si agentii de vanzare.

Cateva din brevetele noastre:
- Luce - permite integrarea instalatiilor electrice;
- Bara extractibila - permite inlocuirea mecanismelor si adaugarea ulterioara de accesorii, precum si inspectia sistemului in orice moment;
- Sistemul de prindere a plasei fara suduri - evita coroziunea si posibilele dislocari ale acesteia;
- Profil detasabil - pozitionat in partea inferioara a cadrului, permite rectificarea eventualelor diferente de nivel dintre caseta si paviment, aparute in timpul montajului;
- Bara de aliniament - permite mentinerea intregului cadru metalic al usii, intr-o pozitie perfect aliniata, evitandu-se astfel deformarile structurale;
- Sistemul de inchidere autocentranta a usii - garanteaza intotdeauna echilibru optim si functia de inchidere.

Acestea sunt doar cateva din brevetele ECLISSE care a lansat pe piata printre primii motorizarea sistemului, functionarea sincronizata a usilor, tratamentul anti-coroziune, sistemul aplicat pe pereti din gips-carton, sistemul pentru versiunea gips-carton.
Produse ECLISSE (1)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!