Contact

Sediu principal: Timisoara/Timis  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Distribuitor

Compania CM METAL Trading SRL a fost infiintata la 11.05.1994. Inca de la inceput ne-am propus sa fim o companie dinamica, cu personal calificat si cat mai aproape de cei care au nevoie de aparate de sudura. 

Obiectivele noastre principale sunt: 

Consilierea onesta a celor care doresc sa achizitioneze aparate de sudura 

- Livrarea de aparate de sudura de un nivel calitativ si tehnologic foarte ridicat 

- Asigurarea unui service prompt si competent pentru toata gama de aparate de sudura livrate 

 

CM METAL Trading SRL este reprezentanta in Romania a companiei austriece FRONIUS International GmbH, unul din liderii mondiali in tehnologia sudurii, precum si in cea a producerii de aparate de sudura. 

Gama de aparate de sudura se intinde de la invertoarele de sudura de 150 A, la 220V pana la aparate de sudura complexe, automatizate, particularizate conform cerintelor clientului.

 

Toate aparatele de sudura comercializate respecta standardele europene si au marcajul CE.

Pe langa aparate de sudura si instalatiile automate de sudare marca Fronius, mai asiguram consultanta, livrare si service la acelasi nivel si pentru:

Instalatii de taiere cu plasma Hypertherm - S.U.A. 

- Echipamente de sudare in puncte TECNA - Italia

Echipamente de exhaustare NEDERMAN - Suedia

- Sisteme CNC de taiere cu plasma, produse de Swift-Cut, Marea Britanie

- Sisteme portabile si CNC de taiere cu plasma şi oxigaz, produse de Koike Europe, Olanda

Politica firmei este aceea de a trata toti clientii ca pe adevarati parteneri, indiferent de potentialul lor economico-financiar, fiind preocupati ca produsele si serviciile oferite sa vina in intampinarea beneficiarilor nostri, in incercarea de a le depasi asteptarile acestora. Dispunem de o echipa de profesionisti, fiecare din membrii companiei fiind constient ca numai o relatie onesta cu partenerii nostri poate fi o relatie durabila, si numai o relatie de durata este in avantajul nostru.

 

In marea majoritate a cazurilor, cine a cumparat o data aparate de sudura de la noi este multumit, atat de calitatea produselor, cat si de cea a serviciilor, ceea ce il determina la urmatoarea achizitie de aparate de sudura sa apeleze tot la noi.

In speranta unei colaborari cat mai bune, va asteptam si pe Dumnevoastra pentru a va convinge singuri de bunele noastre intentii.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!