BASF S.R.L

BASF S.R.L

Sos. Pipera nr. 43, et. 1, Floreasca Park, Corp A, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Despre BASF S.R.L

Obiectivul nostru este de a crea chimie pentru un viitor durabil


In acord cu obiectivul nostru, aproximativ 114.000 angajati isi aduc contributia la succesul clientilor nostri in aproape toate sectoarele din majoritatea tarilor de pe mapamond.


Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de produse, de la petrol si gaze pana la produse chimice, materiale plastice, produse performante si produse pentru sectorul agricol. In anul 2016, BASF a inregistrat vanzari de 58 miliarde EUR si un profit de aproximativ 6,3 miliarde EUR. Imbinam succesul economic cu protectia mediului si responsabilitatea sociala. Prin activitati de cercetare si inovatie sustinem clientii in aproape toate industriile in incercarea de a satisface nevoile actuale si viitoare ale societatii. Am transpus aceasta contributie in misiunea noastra: Cream chimie pentru un viitor durabil.

 

Strategie si Organizare

La BASF imbinam succesul economic si responsabilitatea sociala cu protejarea mediului. Prin intermediul stiintei si inovatiei, oferim clientilor nostri din aproape toate industriile posibilitatea de veni in intampinarea nevoilor actuale si viitoare ale societatii.

BASF urmareste sa isi consolideze pozitia de lider global in industria chimica. Explicam modul in care intentionam sa atingem acest obiectiv in strategia „Cream chimie”.

 

Inovatiile bazate pe chimie vor juca un rol cheie in special in trei domenii:

- Resurse, mediu inconjurator si clima
- Hrana si nutritie
- Calitatea vietii

Produsele si solutiile BASF contribuie la conservarea resurselor, asigura o nutritie corespunzatoare si imbunatatesc calitatea vietii. Sustenabilitatea si inovatia vor sta la baza acestor obiective.

 

Formam cea mai buna echipa

Peste 114,000 de angajati contribuie la succesul clientilor nostri in majoritatea sectoarelor si in aproape toate tarile din lume. Operam sase platforme de tip Verbund, precum si 352 de site-uri de productie in intreaga lume.

 

Angajatii nostri sunt un element fundamental in atingerea obiectivelor strategiei pe care o promovam. Strategia noastra bazata pe Echipe de Top este deriva din strategia companiei, contribuind in acelasi timp la implementarea acesteia. Dorim sa formam cea mai buna echipa si pentru aceasta ne concentram pe trei directii strategice: oameni de o calitate excelenta, un mediu de lucru extraordinar si lideri de top.

 

Dezvoltarea carierei, invatarea pe tot parcursul vietii, sustinerea si dezvoltarea liderilor nostri, precum si atentia fata de diversitate reprezinta puncte de referinta pentru managementul resurselor noastre umane.

10 game de produse înscrise