BACHMANN Romania S.R.L.
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BACHMANN Romania S.R.L.

Bachmann Romania produce si comercializeaza conexiuni de curent si date care vin sa solutioneze nevoile utilizatorilor profesionali, semiprofesionali, precum si casnici. Fiind o companie de nisa, detinem in portofoliu produse specializate care sunt orientate catre industrii diverse, cum ar fi constructii, mobilier de birouri, IT, electrocasnice etc. Produsele oferite sunt de calitate exceptionala datorita standardelor ridicate utilizate in productie, a tehnologiei folosite precum si a capacitatii extinse de a raspunde si de a anticipa nevoile clientilor nostri atat in domeniul solutiilor complete cat si in domeniile specializate!

Bachmann Romania este filiala est-europeana a grupului international BACHMANN, cu sediul central in Germania-Stuttgart. Firma mama, Bachmann GmbH &Co.Kg, a transferat atat know-how-ul cat si experienta acumulata pana in prezent, in productia echipamentelor electrice din Romania, atingand astfel un varf al performantei egal cu liderii mondiali din domeniu.

Printre atuurile firmei Bachmann Romania se regasesc traditia si experienta de piata de peste 55 de ani a grupului Bachmann, investitiile in profesionisti care dau performanta si consistenta produselor noastre, flexibilitatea si capacitatea noastra de raspuns la solicitarile partenerilor nostri! Firma Bachmann Romania produce si comercializeaza game de produse cu grad ridicat de performanta atat pentru piata din Romania cat si pentru cea externa.

Misiunea firmei Bachmann consta in a oferi solutii complete de curent si date pentru spatii de birouri, sali de conferinta, cladiri administrative, spatii comerciale si industriale, precum si pentru proiecte unicat - solutii "la cheie".