BACHMANN Romania

BACHMANN Romania

Str. Stadionului nr. 88, Medias, jud. Sibiu


Relatii clienti:

BACHMANN Romania

Calitate, inovatie, fiabilitate

BACHMANN este o companie din domeniul electrotehnicii, care activeaza in intreaga lume si care este condusa de proprietari. Cu aproximativ 800 de angajati, grupul BACHMANN dezvolta, produce si comercializeaza componente si sisteme electrotehnice, cum ar fi: unitati de distributie electrica, panouri de racord pentru suprafetele de lucru si subansambluri electrotehnice. Produsele oferite sunt de calitate exceptionala datorita standardelor ridicate utilizate in productie, a tehnologiei folosite, precum si a capacitatii extinse de a raspunde si de a anticipa nevoile clientilor nostri atat in domeniul solutiilor complete, cat si in domeniile specializate!

Bachmann Romania este filiala est-europeana a grupului international BACHMANN, cu sediul central in Germania-Stuttgart. Firma mama, Bachmann GmbH &Co.Kg, a transferat atat know-how-ul, cat si experienta acumulata pana in prezent, in productia echipamentelor electrice din Romania, atingand astfel un varf al performantei egal cu liderii mondiali din domeniu.


Printre atuurile firmei Bachmann Romania se regasesc traditia si experienta de piata de 70 de ani a grupului Bachmann, investitiile in profesionisti care dau performanta si consistenta produselor noastre, flexibilitatea si capacitatea noastra de raspuns la solicitarile partenerilor nostri! Firma Bachmann Romania produce si comercializeaza game de produse cu grad ridicat de performanta atat pentru piata din Romania, cat si pentru cea externa.

Misiunea firmei Bachmann consta in a oferi solutii complete de curent si date pentru spatii de birouri, sali de conferinta, cladiri administrative, spatii comerciale si industriale, precum si pentru proiecte unicat - solutii "la cheie".

 

„Obiectivul nostru la BACHMANN este sa stabilim tendinte si sa cream inovatii.“

Peter Bachmann, Director General Executiv, Bachman

Documentații tehnice

  Catalog general de produse BACHMANN - 2021
  Catalog, brosura
  232 p | RO
  Prezentare companie Bachmann 2021
  Catalog, brosura
  17 p | RO
   1 - 3 din 3 documentatii
  4 game de produse înscrise