ART&CRAFT DESIGN

ART&CRAFT DESIGN

Str. Ardealului nr. 9A, Otopeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

ART&CRAFT DESIGN

ART&CRAFT activeaza pe piata de retail si distributie, comercializand produse originale, estetice si calitative. Dorind sa ofere valoare si originalitate si reusind acest lucru din 2005, ART&CRAFT detinand exclusivitate pentru produsele PLANIKA in Romania.

 

Obiectivul ART&CRAFT - ARTA SI SUFLET sa pastreze pozitia de lider de piata atat ca volum de vanzari cat si ca notorietate pe piata suvenirurilor in Romania. Brandurile proprii sau cele pe care le reprezinta aduc pe piata romaneasca articole ecologice, estetice, autentice si originale.

Astfel Planika este un concept revolutionar creat din imbinarea a doua elemente: focul si tehnologia de ultima ora in designul interior. Planika introduce aceasta inovatie aducandu-i multa creativitate. O solutie mobila de foc fara fum sau miros ce foloseste un combustibil special pe baza de etanol, solutie ce poate fi adaptata usor oricarui gen de interior, chiar si spatiilor exterioare.

 

Misiunea ART&CRAFT este de a oferi oamenilor elementul primordial de foc, imbinat cu cele mai noi tendinte in design. Dorind ca oamenii sa experimenteze schimbarile aduse de foc atunci cand acesta este introdus in spatii de locuit. Nu este vorba doar despre atmosfera creata de de flacarile dansand ci despre capacitatea lor de a influenta viata.

 

Din acest mixt s-au nascut semineele Planika: seminee ecologice cu design modern, seminee ce nu necesita horn, nu produc fum, miros sau cenusa, seminee ce functioneaza pe baza unui combustibil revolutionar, obtinut din plante. Peste aceste calitati unice pe piata adaugam aspectul estetic deosebit si obtinem ... Planika.

 

Acest semineu este un dispozitiv modern ce combina toate avantajele unui semineu traditional fara a crea un discomfort. Cantarind mult mai putin decat un semineu traditional acest nou tip de semineu este mult mai simplu si mai usor de instalat si poate fi functionabil in cateva ore.

Nu numai ca sunt foarte usor de folosit dar aceste seminee pot fi mutate cu minim de efort. Fiind strict decotative , semineele Planika sunt concepute sa creeze o atmosfera intima, placuta si calda.

 

Fie ca vorbim despre seminee murale, seminee cu dubla fata, seminee inserate in mese functionale, seminee de sine statatoare, seminee clasice sau seminee moderne, seminee de gradina / terasa Planika poate satisface cu succes orice exigenta in materie de seminee.

1 gamă de produse înscrisă