poza profil

AB PLUS EVENTS

Str. Ungheni nr. 2, Iasi, jud. Iasi


Relatii clienti:

Despre AB PLUS EVENTS

AB PLUS EVENTS este organizator de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o solida experienta la nivel national, confirmata in peste 10 ani de prezenta pe piata evenimentelor din Romania. Cele 13 Expozitii Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX si cele doua expozitii internationale specializate pe acoperisuri, izolatii si fatade, hale si constructii industriale au atras in 2006 peste 2.400 de companii expozante si peste 170.000 de vizitatori, pe 58.000mp de suprafata expusa.

In contextul dezvoltarii retelei CAMEX si a numarului companiilor participante la aceste expozitii, compania AB PLUS EVENTS, organizatorul unicei retele de expozitii destinate domeniilor de constructii si instalatii, a infiintat in martie 2007 un nou departament, in premiera pentru piata organizatorilor de evenimente din Romania.
Departamentul Customer Care al AB PLUS va asigura o comunicare eficienta cu expozantii, avand rolul de a prelua propunerile si observatiile, de a rezolva situatiile problematice si de a asigura conditii optime de expunere in cadrul evenimentelor CAMEX.

AB PLUS EVENTS  este singura companie din Romania care are implementat si mentinut sistemul de management al calitatii conform ISO 9001/ 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese. Managementul calitatii este certificat national de SRAC si international de IQNet.

Documentații tehnice

     1 - 5 din 5 documentatii