Ventilatie cu recuperare caldura

Cat costa un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura? Ma intereseaza pentru casa in constructie. Cine îmi poate da cateva informații și sfaturi? Multumesc
Buna seara, Luati legatura cu unul din furnizorii prezenti pe portal accesand linkul de mai jos. In cadrul paginiii dedicate fiecarei solutii aveti la dispozitie 2 comenzi: Cere oferta = trimiteti email direct la furnizor sau Contacteaza = accesati datele de contact. Sper ca v-am fost de ajutot.
Linkuri
Ventilatie cu recuperare de caldura centralizata este cea mai buna varianta, un astfel de sistem este mai eficient si mult mai silentios. Eu am montata o centrala Atrea, are tubulatura cu un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura centralizat si astfel aerul proaspat este distribuit uniform casa si se pastreaza temperatura constanta. Pe langa faptul ca ai cheltuieli mai mici cu intretinerea locuintei, dispui si de un confort aparte. Pretul este in functie de suprafata casei, mie mi-au facut ei tot si proiectul si instalarea.
Buna ziua. Avem sisteme kit complete, daca vrei o oferta completa, personalizata pe nevoile tale, trebuie sa ne contactezi.
Linkuri