VA SALUT, am reusit sa schimb un pic apartamentul nu a iesit cum am vrut eu fiind plecat mai tot timpul cam 6 luni de acasa... am optat pentru o...

VA SALUT, am reusit sa schimb un pic apartamentul nu a iesit cum am vrut eu fiind plecat mai tot timpul cam 6 luni de acasa... am optat pentru o cabina de dus dar meseriasi cred ca nu au montat-o corect, pe linga peretele placat cu faianta curge apa am incercat sa etansez cu silicon si o bagheta speciala dar in zadar ce ma sfatuiti ? sau ce pot face pentru a nu mai curge apa cind facem dus. Va multumesc anticipat !
Ce fel de cabina de dus este si pe unde anume curge apa?
nu ii stiu numele dar este din fibra de sticla apa curge unde se imbina cu pereti care sunt faiantati in rest unde sunt usile nu e nici o problema , deci prin spatele caditei pe amindoua lateralele.
Teoretic si siliconul era bun, dar acum depinde de cat de mare e distanta de la perete. Se pot folsi benzi de etansare, din cauciuc sau alte materiale, mai late, cu adeziv doar pe o fata. Sunt pentru multe intrebuintari, unele sunt bune si pentru izolari profesionale la ferestre, acoperisuri, adica si pentru afara, deci in baie ar trebui sa mearga. Le pui la imbinari si ermetizezi bine incheieturile. Ca sa fie mai clar cum arata, uite ceva similar in linkuri.
Linkuri
Multumesc Foarte Mult.