Turnare sapa de egalizare, cu polistiren extrudat si montat planseu la mansarda pe grinzi aparente, la o casa numai din lemn...

1.- Sapa de egalizare vreau sa o torn peste stratul de beton, turnat odata cu fundatia, peste toata suprafata fundatiei. Pe aceasta suprafata de beton o sa transverseze, conductele de apa pentru calorifere si caburile electrice. Acestea vor fi sub sapa de egalizare, Intre stratul de beton so sapa propriu-zisa as pune un strat de polistiren extrudat de 3 cm, urmand plasa de sirma sudata si sapa egalizatoare. E corecta aceasta modalitate de efectuare a lucrarilor? Imi mai trebuie si folie anticondens? 2.- As dori niste relatii competente in constrctia plafonului(dusumelei) la dormitoarele de la mansarda, deoarece doresc sa montez aceasta dusumea peste niste grinzi aparente (15/20 cm) care apar la vedere in camerele de la parter. Va multumesc pentru ajutor!
Buna ziua! Este corecta aceasta modalitate, in acest mod nu veti simti frigul la picioare.Nu va trebuie folie anti condens. Ca sa montati dusumeaua peste grinzile aparente trebuie sa puneti peste grinzi scandura gata facuta(lacuita,vopsita in cazul in care raman aparente) si apoi peste scandura puneti panele de osb, dupa care folie si parchet. In cazul in care grinzile nu raman aparente trebuie sa izolati spatiu dintre grinzi cu polistiren sau vata de sticla, dupa care puneti dusumeaua. Daca vreti sa gasiti un bun meserias sa va faca aceasta lucrare intrati pe www.EstimariConstructii.ro si Cereti o estimare pret, si primiti 5 oferte de la mesteri si firme din zona dvs, totul este GRATUIT.