Tipuri de termosisteme: Avantaje - Dezavantaje

As vrea sa fac o izolatie interior exterior pentru un apartament situat pe colt, cu mai multi pereti exteriori. Ce tip de polistiren? simplu sau grafitat. cu ce materiale ati lucrat?
Nu se recomanda si placarea interioara deoarece nu mai permite aerisirea peretelui si in timp, poate duce la aparitia mucegaiului. Izolati apartamentul doar pe exterior, veti vedea ca va asigura confortul termic dorit. Referitor la tipul de polistiren, va pot spune ca cel grafitat are in compozitie grafit, izoleaza mai bine si in acest caz puteti folosi placi de grosime mai cica. Daca grosimea polistirenului nu reprezinta o problema, atunci mergeti pe varianta polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 10 cm. Este indicat sa luati intreg termosistemul de la acelasi producator pentru compatibilitatea materialelor. Eu am folosit toate materiale de la Adeplast si sunt foarte multumit.
As putea deasemenea sa va recomand un nou tip de termoizolatie naturala pe baza de perlit, Pe nume Styrunit, acestea au mai multe proprietati de la izolatie termica,fonica, antibacteriana si cu o permiabilitate mare la vaporii de apa ceea ce ar preveni mucegaiul etc. Pretul nu depaseste actuala oferta de piata in ce priveste polistirenul sau vata bazaltica. Toate produsele oferite de aceasta companie le gasiti pe linkul postat mai jos.Sper sa va fie de ajutor.
Linkuri
Lucru în România