Tavan gips carton masarda - cum se face?

Buna ziua, Va rog imi puteti spune cum se face scheletul metalic pentru tavanul din figura? In proiect nu este prevazut realizarea unui tavan de lemn de care sa se ancoreze structura metalica pentru gips carton. Este necesara realizarea tavanului din lemn sau se poate numai structura metalica? Podul nu e circulabil. Tavanul e la cota +5.48 - in stanga am o centura de beton iar in partea dreapta sunt grinzile(12x15) de la acoperis. Multumesc.
Draga Batranu71, Din ce se vede in desen, tavanul are cam 1,50 m. Solutia ar fi urmatoarea: - se prinde un profil perimetral pe perete, la cota care se doreste, - se prinde pe capriori un profil normal la cota perimetrului, - intre cele 2 as monta profile (transversale) din 40 in 40 cm, - se prind placile de gipscarton, cu lungimea placilor perpendiculara pe profilele transversale. ATENTIE! N-ai zis nimic de termoizolare, dar eu as pune cam 20 de cm minim, cu folie de polietilena la interior.
Multumesc pentru raspuns. Acoperisul are panta de 30 grade, inaltime camera 2.7 m.Mie tavanul imi iese cam de 2 m (zidul in dreapta e la 1.6m) - nu e cam mare distanta pentru profilele transversale? Termoizolare va fi, 20 cm vata bazaltica. Credeti ca ar trebui sa fac structura metalica dubla?
Salut, Batranu! Am incercat sa schitez cam care ar fi dispunerea profilelor si a termoizolatiei (vezi atasat). Profilele metalice orizontale ar putea fi dublate sau ar putea fi asigurate cu longrine prinse de capriori.
Multumesc. Cred ca voi merge pe structura dubla metalica, ma gandesc ca in timp ar fi mai stabila decat sa ma leg prea mult de capriori. Dar spuneti-mi, trebuie sa merg cu termoizolatia pana la coama casei? Ma gandeam sa fac numai cat e nivelul camerei(cota +5.48)
Lucru în România