Tapet in baie

buna ziua, am auzit ca pe piata ar exista un tapet special pentru baie, dar nu gasesc in magazine ceva care sa fie etichetat asa, imi puteti da mai multe informatii? vreau sa fac baia din garsoniera care are peretii nefinistati sa arate mai uman. si nu vreau santier deloc, mi se pare o idee buna asta cu tapetul. ma puteti ajuta?
Buna ziua, Eu am gasit pe site un singur producator care recomanda tapetul pt. aceasta zona speciala. Datele de contact le regasiti in prezentare. Sper sa va fie util si va doresc mult spor la lucru! P.S.: Poate reveniti si cu poze, sa vedem ce a iesit.
Linkuri
exista tapet pentru baie de cind lumea din PVC folosit in special in mediul hotelier si spitalicesc.Ideea ca in baie tapetul obisnuit in fisii verticale nu asigura hidroizolarea peretelui si nu poate fi sudat. cel din pvc se poate suda cu cordon de sudura , profesional, la cald . cred ca nu va suride acest lucru sa apelati la un specialist in asa ceva! am mai itilnit un tapet DE-O SE -BIT , " ceramic" cu calitati extraordinare: bacteriostatic, hidroizolant, rezistent mecanic la lovituri si ANTIFOC, proba facidu-se cu lampa de benzina.necesita totusi un montaj specializat dar rezistenta este deosebita.
Salut Bengy, Intr-adevar, exista tapet special creat pentru baie, tocmai datorita aburilor si datorita umezelii. De exemplu uite aici: http://www.axelen.ro/tapet/tapet-baie/ . Exista o categorie intreaga doar pentru tapet de baie. Am prieteni care au tapet in baie de cativa ani si nu mi s-au plans niciodata cum ca ar avea vreo problema cu el. Uite si un clip in care poti invata cum sa iti alegi tapetul:)