Sapa pentru pardoseala din garaj

Poate sa ma ajute cineva cu experienta cu un sfat? Pentru o pardoseala de beton care s-a turnat stramb intr-un garaj si acum tb indreptata, ce sapa tb folosita, ca am auzit prea multe pareri pe tema asta si nu ma lamuresc. Peste ea vreau sa finisez cu vopsea epoxidica, va fi ceva amenajat nu pentru parcat masina, ci un spatiu mai nonconcoformist. Multumesc anticipat.
Felicitari! Ati avut noroc sa fiti posesorul unei pardoseli strimbe: Acum doriti sa o si captusiti, umiditatea din pardoseala si de sub ea nu stiti cum e si tineti mortis sa o finisati cu epoxi! In primul rind ideea de vopsea inseamna "pensuleala".Adica cu un strat infinitezimal sa tina si o masina , sa arate si bine, nonconformist , etc Din greseala in greseala. Sa recapitulam: 1. nivelarea se face la "meserie" de un specialist care sa vada care sunt denivelarile, curatenia suprafetei existente pentru o adeziune intre ce exista si stratul de egalizare, etc. Poate recomnda o prelucrare mecanica de indreptare si de a ajunge la "stratul sanatos", peste care sa traga o sapa autonivelanta.si apoi vedem, alegem ceva. Sunt adeptul materialelor ce lasa totusi pardoseala sa "respire" pentru a lasa umiditatea sa se evapore liber, dar asta e alta discutie. In nici un caz o vopsea nu ajunge. Exista sisteme de finisaj epoxidice excelente, dar astea costa. Sunt convins ca merita. Cautati un specialist in domeniu serios, verificat. Nu Gigel NONAME. S'auzim de bine!
Ce vorbesti mosule? Ce specialist? Ala care a fost in Germania la spalat vase, sau ala din Spania de la capsuni? De sapa autonivelanta ai auzit? Pentru acoperirie cu vopsea epoxidica, exista o gramada de videuri pe internet... Sa lasam "specialistii" sa mearga in Germania si Spania pentru pregatire "profesionala"
Lucru în România