Reparatii termopane

Buna ziua, Am zece ani de cand am pus geamuri termopan la doua dormitoare. Cand m-am hotarat sa fac o astfel de investitie, am ales firma FARR EST, convinsa ca astfel este asigurata calitatea executie. M-am inselat, sau nu am avut noroc. S-a facut condes din prima clipa. Au urmat reclamatiile, venirea servisului, reglaje, izolarea pe interior a peretelui exterior al camerei, cautari de solutii pe internet,dar nu s-a rezolvat problema. In fiecare iarna sterg geamurile de apa dimineata. S- aumflat si cojit si glaful. Anul acesta s-a anvelopat blocul, ocazie cu care am constatat un luft destul de mare la foaia de deschidere geam (am iesit pe schela). Sa schimb garnitura si poate si feroneria? Poate cineva care a avut o astfel de experienta sa-mi spuna/recomande o solutie/firma/mester ? E plin internetul de "mester/firme" dar doresc sa primesc un sfat de la cineva care a patit-o. Va multumesc anticipat, si va doresc o zi buna!
buna ziua va raspund la intrebarea d-stra, va recomand www.reparatiitermopane72.com telefon-0727125310
buna ziua va raspund la intrebare -www.reparatiitermopane72.com,sau la telefon 0727125310
Am avut aceeas problema si dupa nenumarate incercari si la la la am descoperit o firma cu capul pe umeri si mi-a spus despre ce era vorba condens se face atunci cand ferestrele nu au microventiltie nu au augon si asa mai departe adica de foarte proasta calitate eu am decis sa le schimb ...... am gasit niste termopane pe www.balcantop.ro WINTECH se numesc nu pot sa spun decat ca sunt extraordinare au 5 camere si sunt supar ieftine si de o calitate remarcabil de buna pentru prima data am gasit ceva ieftin si bun. Recomand www.balcantop.ro
Pentru Bucuresti îți recomand termopane de la Tende.ro. Sunt serioși și nu te vor dezamăgi - https://www.tende.ro/termopane/ . Plus că lucrează cu cele mai bune profiluri, adică firme precum Salamander, Veka, Rehau și Gealan.