Salut, stie cineva sa-mi recomande un site sau un program cu ajutorul caruia sa-mi fac singura un fel de proiect de amenajare? Adica am o camera si un anume mobilier, as vrea sa il rearanjez, dar nu vreau sa ma plimb cu el prin casa. Mi-ar placea sa imi desenez pe calculator o schema, sa-mi dea voie programul sa fac perimetrul incaperii si sa ma joc cu piesele de mobila pana obtin cea mai reusita aranjare. Nu ma pricep la programare, as vrea unul de-a gata, nu sa ceara cine stie ce abilitati tehnice. Multumesc mult!
Buna, poti sa incerci online pe site-ul asta: http://www.homestyler.com/designer . Este destul de usor de folosit si iti poti crea singura un proiect de amenajare. In meniul principal gasesti patru sectiuni: construiesti, mobilezi, decorezi si poti chiar sa amenajezi si exteriorul. Daca te intereseaza doar amenajarea unei camere o construiesti doar pe aceea si te folosesti de instrumentele pe care le gasesti in meniul principal.Poti vedea constructia atat 2d cat si 3d. Spor la planuit :)
Google are un programel extrem de interesant, se numeste sketchup. Eu m-am jucat putin cu el dar am vazut ca te poti juca cu amenajarea unei camere incepand cu mobilier propus de ei pana la chestii pe care ti le definesti tu.