Pierdeti enorm de mult pentru ca va ascundeti pretul ... intr-un final tot il spuneti intr-un mail sau telefon ... problema este ca cel care intra pe ...

Pierdeti enorm de mult pentru ca va ascundeti pretul ... intr-un final tot il spuneti intr-un mail sau telefon ... problema este ca cel care intra pe internet sa se intereseze de un produs dorit este cel care nu are timp si are nevoie de un raspuns prompt... prin toata "birocratia" asta cu cererea de oferta nu ne faceti decat sa accesam alte site-uri in care exista si detalii de pret nu numai informatii cu avantaje ale produselor ! ...Iar ca mine sunt majoritatea ... succes!
Si vi se pare mai interesant pretul sau ce face produsul? Eu unul daca am nevoie de o solutie intai ma documentez, si doar daca este ok si imi rezolva nevoia imi pun problema pretului. Iar pentru un proiect de 10.000 de mp nu cred ca este acelasi pret ca pentru 100 mp. Pentru preturi rapide si informatii scurte exista magazinele DIY, unde intrebi vanzatorul ce vopsea e buna pt lemn si iti plaseaza una (pe care are eventual interes s-o vanda), dar nu-ti spune si daca are proprietati antifungice sau rezistenta la intemperii!
da are dreptate colegul cu idea ca "ce face produsul" este mult mai interesant. si nu conteaza cat costa daca face ce vreau eu. poate chiar o sa imi fac 10.000 mp daca tot e bun. numai ca nici macar asta nu se specifica. pe mine intamplator tot pretul ma intereseaza. dar e clar ca si informatia de genul reduce cu 21 db era interesanta
Eu unul am utilizat fara probleme acele butoane de "Cere oferta" si am primit raspunsuri rapide in privinta preturilor. Dar am ales sa le folosesc doar dupa ce am vazut ca e un produs pe care il pot folosi.