Pelicula impermeabila peste gresie in baie

Imi poate spune cineva daca pot sa aplic cu succes Impermax pe jos in cabinele de dus din pensiune?Am deja gresie ,dar tot imi pleaca apa pe undeva , permanent! Multumesc, mihaiuram@yahoo.com.
Nu ati dat destule date. Cum s-a facut prima lucrare, din ce sunt peretii de compartimentare de langa dus, ce straturi au fost montate la pardoseala inainte de a poza placile ceramice?
Peretii sint din bca de 10 si 15cm,dupa caz . Am crezut ca in urma placarii se va impermeabiliza.Gresit.Apa gaseste loc.Acum as vrea sa aplic o solutie(pelicula)impermeabila peste gresie pe jos ,dar mai ales in cadita de dus,placata si ea.
Buna ziua, Daca inca nu ati gasit o solutie la problema d.stra, noi v-am trimis o prezentare a serviciilor noastre si va asteptam cu mai multe detalii. Cu stima, Dir.ex.Lacramioara Macarie SC Genida AB Srl. Tel : 0724257882 e-mail - genida_ab@yahoo.com http://www.poliuretanvrancea.ro
Da, puteti aplica cu succes sistemul din rasina poliuretanica IMPERMAX in baile din pensiunea dumneavoastra. Firma noastra executa in mod curent astfel de operatii de hidroizolare, de regula, pentru dusuri direct in pardoseala. Pentru info suplimentare ma puteti contacta prin intermediul acestui site sau pe www.aquastop.ro