OK , SI PRETUL? CA DOAR NU E UN PRET PENTRU FIECARE CLIENT , IN FUNCTIE DE CUM ARATA ? CONSIDER CA E UTIL SA FIM INFORMATI SI ASUPRA PRETULUI...

OK , SI PRETUL? CA DOAR NU E UN PRET PENTRU FIECARE CLIENT , IN FUNCTIE DE CUM ARATA ? CONSIDER CA E UTIL SA FIM INFORMATI SI ASUPRA PRETULUI INTRUCAT NU E CEVA CE SE POATE OBTINE DOAR LA COMANDA , PERSONALIZAT . MULTUMESC
Va rugam sa folositi butonul CERE OFERTA pentru a transmite datele dvs. catre firma MAXXXCOMFORT pentru o oferta de pret sau alte informatii suplimentare.
PRETUL NU ESTE IDENTIC LA FIECARE CLIENT PENTRU CA SISTEMUL TREBUIE IN PREALABIL DIMENSIONAT DE NOI SI IN FUNCTIE DE CONSUMUL DE MATERIALE SI DE LUNGIMEA TRASEELOR SE DETERMINA CARE DINTRE ASPIRATOARE SE RECOMANDA SI ABIA APOI SE POATE AJUNGE LA PRETUL FINAL. PRETURILE SE COMUNICA DOAR SPECIALISTILOR CARE STIU DEJA SA FACA UN NECESAR SI O DIMENSIONARE CORESPUNZATOARE A PUTERII ASPIRATORULUI CENTRAL. IN CONSECINTA PRETUL ESTE PERSONALIZAT SI POATE FI AFLAT DE INDATA CE NE TRIMITETI PLANURILE IMOBILULUI DUMNEAVOASTRA.
Intrebarea e pertinenta, raspunsul e tendentios. Daca se discuta de pret, se discuta de pretul aparatului, sau de un pret de start (incepand de la ... ) sau de un interval. Oricum nu consider ca traseul influenteaza atat de mult pretul, incat daca ati comunica pretul aparatului (pentru fiecare model), care nu are nimic personalizat, se poate ajunge la un un cu totul alt pret dupa proiectarea traseului personalizat. Este evident ca doresc sa stiu daca costa 100eur, 1000eur, 5000eur pentru a-mi face o idee din prima, nu dupa 3 zile de discutii pentru ca pur si simplu nu veau sa pierd atat timp cu voi. Vreau sa stiu imediat, imi permit sau nu - nu vreau sa stiu din prima la virgula.
Si eu mi-as dori sa stiu cat costa o casa...Stiu ca e intre 20.000 si 50 milioane euro! Ca toate-s case! Este aceeasi logica, nu? Dar utilitatile cat ma mai costa? Si terenul? Nu cred ca influenteaza prea mult pretul! Lucrez de multi ani in vanzari si toti oamenii se grabesc sa afle pretul! S-a molipsit toata lumea, oare, de "Da' halatu'? Cat e halatu'?"?