O varianta - Pompa de caldura

La ora actuala detin o pompa de caldura pentru sistemul de incalzire pentru o casa de 200 mp, incalzire in pardoseala. Va pot spune ca nu se compara confortul dat de alte surse cu cel dat de pompa de caldura. Iarna avem in casa constant 24 de grade, iar facturile sunt mai mici decat in comparatie cu cele la gaz, daca am dori sa avem aceeasi temperatura in casa. Sincer cred ca ar trebui a aveti un articol in care oamenii care detin astfel de sisteme pot veni cu avantaje/dezavantajele acestor pompe. Nu sunt reprezentant de vanzari, nu am nici un interes comercial pe acest topic, insa chiar imi doresc sa inteleaga oamenii ca exista si alte solutii de incalzire care vin cu un confort ridicat si usurinta in exploatare. O zi buna!
Mai intai nu ne spui cat a costat, cum ai facut comparatia cu alimentarea cu gaz, in ce zona locuiesti ca sa stiu ce potential termic exista, nu spui ce fel de PDC este (aer-apa, apa -apa).
Cine este interesat de o astfel de pompa poate lua legatura cu cei care se ocupa de asa ceva. Pentru informatiile pe care le ceri se pot accesa forumurile de specialitate. Aici nu este cazul sa discutam.
Link catre pagina dedicata Pompelor de caldura - in caz ca aveti nevoie.
Linkuri