scris de
Alina Miron la data 09 Apr 2012, 11:09 soluţie
Stimata doamna, colegii mei care intr-adevar sunt profesionisti in domeniu va multumesc pentru aprecieri, pentru ca intr-adevar am placerea sa lucrez pentru un site profesionist. Ca jurnalist de profesie, in aceasta rubrica eu nu fac decat sa ma adresez, intr-un limbaj pe intelesul tuturor, nu arhitectilor, ci end user-ilor, adica clientilor dv. sau oamenilor obisnuiti care pur si simplu vor niste idei la ei acasa. Si ei, ca si dv., au acces nelimitat la randul lor pe acest site, nu cred ca lasam in jos stacheta daca le facem loc si lor pe acesta platforma atat de vasta oferita de internet. Oricum accesul la informatie este liber si nelimitat de un statut profesional. Tot aici ii veti gasi pe acesti oameni (adica nu doar pe cei de specialitate, ci si pe consumatorii proiectelor pe care le faceti) si dv., daca veti avea nevoie de ei.
Din punct de vedere al utilizatorului obisnuit, al omului care are o casa si vrea sa faca si singur cate ceva pentru intimitatea lui, consider comentariile oarecum exagerate: o casa poate sa nu aiba curte in spate iar eu pot sa vreau sa fac plaja in curte. Nu e normal sa ma protejez de ochii vecinilor? De unde si pana unde averi mascate? Poate vreau sa nu imi fuga cainele din curte, poate am copii pe care nu ii vreau supravegheati de ochi straini… In fine. Nu va inteleg vehementa, nici pe a dv., nici pe a domnilor care au comentat mai sus. Nu inteleg nici de ce criticam “ balcanismele”, dar continuam sa ne purtam balcanic aruncand repede cu noroi, in loc sa incercam sa venim cu idei mai bune, daca tot le avem si sa castigam ceva cu totii.
Nu am promovat ideea de a va pune rufe colorate in mijlocul strazii si chiar ma straduiesc sa imbunatatesc materialele (ceea ce nu cred ca fac prea multi jurnalisti in ziua de azi), insa permiteti-mi sa resping agresivitatea cu care comentati. Daca ati vrea sa vedeti partea buna a lucrurilor, ati vedea ca la randul dv. puteti da cu un ton echilibrat niste indicatii mult mai pretioase si benefice pentru toata lumea, facandu-va si dv o promovare astfel si intelegand ca pe lume sunt o serie de oameni, nu numai mari dezvoltatori, care chiar citesc sau macar rasfoiesc astfel de materiale, ce acopera interesul mai mic, al omului obisnuit. Consider (dar este desigur o opinie personala) ca fara omul obisnuit, cel care in final plateste toate serviciile, nimeni, in toata aceasta industrie, nu ar mai misca nici un deget.
asa este..mai suntem si noi cei marunti care dorim sfaturi nu pompoase dar pe masura noastra. Ma bucur de cele afisate ptr ca reprezinta pentru mine o sursa de inspiratie, nicidecum ceva obligatoriu. Alina Miron, multumesc!