Nemernicii care conduc lumea au hotarat sa ne extermine ! Si metodel sunt variate: de la scumpirea hranei si energiei, la vaccinurile otravite si...

Nemernicii care conduc lumea au hotarat sa ne extermine ! Si metodel sunt variate: de la scumpirea hranei si energiei, la vaccinurile otravite si infometare. Depinde cat vom mai tolera aceasta situatie de sclavi in minunata "democratie".
Nu va impacientati declarand razboi guvernarii orbeste ! Principiul de guvernare se bazeaza pe sloganul mioritic : "arde-l pe taran" adica pe cel care nu stir carte si deci nu stir sa se apere. NOROC CU UNIUNEA EUROPEANA!!!! Ei forteaza guvernele sa nu minta ! De aceia au inventat AQISUL COMUNITAR adica obligatia de a avea legi favorabile populatiei . In cazul electricitatii au obligat guvernul sa scrie in LEGEA ENERGIEI ca "constructia facturilor este TRANSPARENTA !!! adica pe dosul facturii sa scrie consumul de materiale + manopera + taxe+impozite+ TVA +beneficii , la care sa adauge tariful pentru fiecare si pe baza pretului unitar sa concluzioneze decontarea din factura ... NU SE FACE ASA CA SA SE POATA UMFLA FACTURA IN FAVOAREA ADEVARATILOR BAIETI DESTEPTI SI ... SI ... prostii , adica noi nu protestam !!! desi avem o puzderie de NGO - uri iar contenciosul este gratuit !!! asa ca in dulcele spirit mioritic ... plec si eu la o bere ca sa-i injur .. ca de rest mi-e lene sa ma apuc Voi nu tot la bere sunteti ???