Mucegai la fereastra

buna ziua, va rog ma ajutati cu cateva informatii intr-o problema? am luat asta vara o casa noua, pe pamant si totul a fost ok. ma rog, in masura in care mai am lucruri de facut la ea daaaaar.... acum am o situatie care nu stiu de la ce poate fi: am observat de cateva zile ca se face mucegeai la geamuri, pe glaf si pe fereastra intr-una dintre camere, iar astazi era si mai accentuat. de la ce poate sa fie? in camera e cald iar afara e frig, e de la condens? am inteles ca mucegaiul poate fi tratat dar eu cred ca e o problema structurala ceva care trebuie rezolvata. au gresit constructorii ceva?
Buna ziua, cel mai bine ar fi sa faceti niste poze si sa ni le dati pentru "judecata". Teoretic igrasia se formeaza datorita "socului termic" dintre peretele rece si caldura aerului din casa. Umiditatea isi spune si ea cuvantul si isi aduce aportul. In plus, termopanul etanseaza perfect camera si deci nu se mai ventileaza suficient. Ceea ce se traduce prin faptul ca punctul de roua este practic in interiorul zidului sau chiar la fata interioara a lui. Solutia rapida este: termoizolarea suplimentara a peretelui pe exterior si tratarea peretlui cu diverse substante antifungice din comert. Ciupercuta odata aparuta este foarte greu sa scapi de ea. Nu dati vina pe constructor: atata timp cat apare condensul inseamna ca teoretic el si-a facut treaba bine (doar este perfect etansa casa, nu?)... beneficiarul este INTOTDEAUNA de vina! :)
Multumesc mult, oricum am sunat eu direct constructorul chiar ieri si mi-a spus si el ca eu sunt de vina, ca nu am aerisit de cand s-a facut rece afara. Acum caut solutii sa indepartez mucegaiul format deja, fiica-mea e si alergica la mucegai, o feresc de curent si uite dau in altele!
Salut, citeste documentatia de la produsele aceastea. S-ar putea sa fie exact ceea ce iti trebuie!
Va rog sa aplicati solutia descrisa aici : www.skamowall.ro