Ma mut in casa noua si vreau sa amenajez sufrageria!

Ce sfaturi aveti pentru mine? Personal, sunt adepta unei sugragerii spatioase, dotata cu de toate: canapea (coltar din acela lung) cu masuta, mobila specifica sufrageriei, poate chiar un minibar. Ma gandeam sa fac o arcada, adica sa renunta la usa care da in hol. Aparatura e de la sine inteles ca trebuie: boxe, combina, tv, aer conditionat.
Erau mai multe topicuri deschise pe forum, pe tema asta. Iti dau totusi mai jos o imagine ca sa-ti faci o idee, in caz ca nu ai timp sa frunzaresti site-ul. http://www.mobdeco.ro/blog/wp-content/uploads/2013/03/Canapele-stofa-TARRA-90_VV928.2.jpg Daca alegi o masuta de cafea, in jurul caruia pui tabureti, pare mai mult spatiu in camera. TV presupun ca vrei LCD, il pui fie pe o masuta fie pe perete, boxele in 2-3 colturi de camera, depinde cati sateliti ai... ce-ar mai fi. Tabureti gasesti pe www.expert-scaune.ro Nu are costuri ascunse, livreaza la timp, eu am fost multumita de magazin. Ar fi fost utila o schita a casei, sau sa ne spui tu cat de mare este. Aerul conditionat sa-l pui langa zidul exterior, ca altfel te usuca de bani.
Iti recomand sa folosesti piese de mobilier cat mai simple, avand in vedere ca vrei sa pui atatea intr-o singura incapere, pentru a nu parea incarcat, sufocant. La fel de important e sa folosesti aceeasi baza cromatica pentru mobilier, pardoseala si pereti. Iar accentele de culoare le dai prin obiecte de decoratiuni interioare cum sunt pernele, vaze, rame foto etc, poti vedea aici multe produse interesante si ieftine: http://asioradecor.ro/ . Acest lucru va da largime sufrageriei. Ti-am atasat si o poza de model
Lucru în România