Ipoteza de lucru: momentul 1. Sunteti in fata beneficiarului, in mijlocul prezentarii unui proiect (evident facut pe PC, plin de randari...

Discuţie pornită la articolul:
Ipoteza de lucru: momentul 1. Sunteti in fata beneficiarului, in mijlocul prezentarii unui proiect (evident facut pe PC, plin de randari ultrasofisticate si ultrarealiste, etc, etc, etc.) momentul 2. Se opreste curentul... momentul 3. Panica, panica, panica! momentul 4. Cu o strangere de mana, beneficiarul iti ureaza "mai mult noroc, data viitoare..." Morala: daca ai fi stiut sa desenezi "la mana libera" (ca pe vremuri...) cum ar fi fost ?!?
...ai putea sa-i prezinti proiectul, in complexitatea lui, pornind de la prima linie trasa pe hartie la lumina opaitzului :D . Sigur ar fi apreciat abilitatea de comunicare si ar fi inteles intocmai prezentarii 2d-3d lucrate in ultimele 2 saptamani :)
Da, din pacate multe lucruri care se faceau pe vremuri nu mai sunt "importante". Desenul de arhitectura cere mai mult timp si talent si precizie , dar putini mai sunt dispusi sa inteleaga cata migala este necesara pentru un desen atragator, care sa convinga... Lumea de astazi se grabeste prea tare sa ajunga la rezultat, dar rezulta mai mult imperfectiune decat calitate.
Lucru în România