Incalzire in pardoseala

Buna ziua, pentu o incalzire in pardosea care e lungimea maxima a circuitului pentru o camera de 30 m?
Buna seara, Daca imi permiti, iti recomand articolul de pe site "Incalzirea prin pardoseala pas cu pas". Mi se pare util si destul de explicit. La un moment dat explica si cum se calculeaza lungimile circuitelor. Sper sa-ti fie de folos.
@Laur5 Buna ziua, Circuitul de alimentare trebuie sa fie facut cu cablu de 3X4mm si impartit in 2 cabluri de 3X2,5 mmp, cate unul pentru fiecare termostat in parte. Pentru 30 mp aveti nevoie de doua cabluri WIS 2070W si de doua termostate. Cablurile incalzitoare au puterea de 20W/ml si lungimea de 103,5 m. Cele doua cabluri au impreuna 4140 Wati si 207 metri. E nevoie de doua termostate pentru ca un thermostat poate suporta o incarcare de maxim 16 Amperi, iar cele doua cabluri incalzitoare au mai mult de 18 Amperi. Este si avantajos pentru controlul consumului intrucat veti putea controla temperature asa cum doriti pe cele doua zone acoperite de cele doua termostate/cabluri incalzitoare. Va rog sa imi telefonati la 0744654067 sau sa imi trimiteti email la gabriel.paun@jovis98.ro Cu stima,
Pentru incalzirea in pardoseala sapa se face de +- 4 cm, nu mai mult pentru ca altfel este greu sa se incalzeasca si trebuie un material special ( nu nisip cu ciment ). In romania toti sunt meseriasi si stiu sa faca de toate.
EstimariConstructii, dumneata cunosti semnificatia simbolului "plus si minus"?!
Ai dreptate , d.le Paun Nu stiu cum estimeaza ei constructiile , dar , parca folosirea acestui ''+-'' ii mdescalifica ca ....specialisti. Eu , personal nu I-as lua sa-mi ''estimeze'' ceva .
Dragii mei, +- , vroiam sa zic nici mai mult nici mai putin de 4 cm. Puneti mai mult si vi se va incalzi in casa la pastele cailor
Daca este vb de incalzire electrica in pardoseala , aveti nevoie de un cablu T2Blue de 2300w (20w/m) si unul de 1710w. T2Blue este un incalzitor cu conductor dual, preterminat, cu un conductor rece de 2,5 m atasat la capat si se livrează într-un pachet atrăgător comod pentru instalator, alaturi de câteva batoane de adeziv pentru fixarea uşoară de subpardoseală(sapa sau adeziv de gresie) , un tub în care se instalează senzorul, senzorul ,termostatul,certificatul de garantie si instructinui de montaj. Fiind vb de o singura incapere , puteti lua un kit cu termostat si unul fara. 1. Asezarea cablului Fixati cablul de încãlzire pe suprafata curatã (ex. prin utilizarea unui adeziv cu lipire la cald) sau pe plasa de montaj folosind coliere de plastic KBL-10. 2. Aplicarea stratului de sapã .Turnati cu atentie sapa pe suprafata cablurilor. În încãperile umede trebuie adãugat un strat antiumezealã. 3. Montarea plãcilor Aplicati adezivul pentru plãci, apoi asezati plãcile si lãsati-le sã se usuce conform cu indicatiile producãtorului. Înainte de punerea în functiune a sistemului de încãlzire asteptati uscarea completã a adezivului.
1. Asezarea cablului Fixati cablul de încãlzire pe suprafata curatã (ex. prin utilizarea unui adeziv cu lipire la cald) sau pe plasa de montaj folosind coliere de plastic KBL-10. 2. Aplicarea stratului de sapã .Turnati cu atentie sapa pe suprafata cablurilor. În încãperile umede trebuie adãugat un strat antiumezealã. 3. Montarea plãcilor Aplicati adezivul pentru plãci, apoi asezati plãcile si lãsati-le sã se usuce conform cu indicatiile producãtorului. Înainte de punerea în functiune a sistemului de încãlzire asteptati uscarea completã a adezivului.