Hidroizolatie beciuri

Cum as putea izola un beci din beton in care se infiltreaza apa prin podea?
Buna ziua, Acest lucru se poate executa. Reusita depinde de anumiti factori existenti: pe ce suprafata, cand se infiltreaza, care este cantitatea de apa? Si alte altfel de intrebari. In orice caz acesta lucrare se executa in mai multe etape si implica o solutie tehnica viabila care poate compune chiar 4-5 tipuri de materiale necesare succesului. Cu cat dispun de mai multe informatii cu atat solutia tehnica se apropie de adevar. Pentru acesta aveti un email: liviuconsulting@yahoo.com. Va adu un exemplu: o infiltratie in blaca de baza la subsolul unei case genera 10 cm de apa in 4-5 zile, camera vand unde la 40 m.p. S-a executat o hidroizolatie (sa nu va ganditi cumva la cele bitumate) in etape pe parcursul a 4 saptamani (in care s-a lucrat doar 1 zi pe saptamana) si s-a inchiat cu succes.
Buna ziua, Va multumesc pentru raspuns. In continuare o sa descriu situatia in detaliu. Beciul este construit in subsolul casei, cu pereti , podea si tavan din beton. A fost construit intr-o perioada de seceta, infiltratiile aparand in anul urmator care a fost ploios. E adevarat ca in zona primul strat freatic este foarte aproape de suprafata, 1-1,5 m. Infiltratiile nu depasesc 10 cm de apa, dar se fac atat prin podea cat si prin pereti. N-am incercat pana acum nici o solutie tehnica de izolare. As fi interesat de solutiile propuse de d-voastra si de modul de aplicare. O zi buna!
In mod evident problema dvs poate fi rezolvata, dar asa cum va spuneam am nevoie si de o poza (sau mai multe) pentru a constata cu precizie despre ce solutie tehnica aveti nevoie. Pentru acesta aveti email prezentat anterior. Eu v-am prezentat solutia in principiu in ce consta. In mod evident acesta sta la baza unei experiente de ani (lucrez in domeniu din 1998). Astept cu interes pozele respective pentru a va propune o solutie tehnica corespunzatoare. Cu respect.
Pentru alte detalii va rog a trimite mail la : sasoia2003@yahoo.com