Etansare spatiu de sub cabina de dus

Va rog sa ma sfatuiti cum se poate rezolva urmatoarea problema . In baie s-a placat cu gresie pardoseala dar in zona de sub cadita de dusa, adica 90x90 cm, s-a lasat placa cum a fost construita si s-a ingradit zona pe margini si s-a montat cadita de dus. Atunci cind intra apa sub cadita se infiltreaza apa la vecinul de la nivelul inferior. As dori sa ridic cadita si sub ea sa izolez toata zona delimitata de 90x90 cm cu suportul din caramizi care sustine cadita cu o izolatie asa incit la orice apa sa nu se mai infiltreze . Concret as dori un material care s-ar prepara cu apa si s-ar turna sub cadita ca sa astupe toate rosturile de la placa , iar in caz de inundatie sau atunci cind din greseala intra apa sub cadita sa fie etans iar apa sa se scurga doar prin sifonul de pardoseala. Va multumesc.
Apa sub cadita poate aparea din doua motive: - fie se infiltreaza pe laturi, acolo unde cadita este lipita de pereti, sau pe la pardoseala adica acolo unde intra cadita in pardoseala din ceea ce am inteles, ceea ce ar trebui sa puteti rezolva cu o siliconare zdravana cu sau fara profile metalice. - fie se scurge la racordul scurgerii caditei cu teava de canalizare (mult mai probabil si cred ca ar trebui sa verificati). In acest caz ar trebui sa scoateti cadita sa puneti o pelicula hidroizolanta (se aplica cu pensula sau trafaletele) si sa faceti un racord mai bun al scurgerii caditei cu teava de canalizare. Din cele scrise mai sus inteleg ca nu ati montat vreo hidroizolatie sub cadita.
Va sugeram mai jos cateva produse de tipul pelicula hidroizolanta, pe care le puteti folosi pentru etansarea spatiului de sub cadita. Pentru fiecare in parte, aveti disponibile informatii si date tehnice. Daca mai aveti nevoie de lamuriri suplimentare, suntem aici.
Acesta problema poate fi rezolvata cu o hidroizolatie transparenta pe toata suprafata in cauza. Am rezolvat sute astfel de cazuri, si scuteste beneficiarul de un intreg deranj cu scoaterea gresiei si alte elemnte. DAca va intereseaza va astept la email: liviuconsulting@yahoo.com
Linkuri