Din pacate nu pot salva in PC si nici descarca imaginea pe imprimanta

din pacate nu pot salva in PC si nici descarca imaginea pe imprimanta
Buna ziua, Pentru a salva un detaliu cad sau o documentatie de pe acest portal, aveti la indemana butoanele "Salveaza pdf", respectiv "Salveaza dwg" din pagina fiecarui document (a se vedea indicatiile atasate). Nu sunt imagini, sunt fisiere de tipul pdf sau dwg, pe care le puteti salva pe calculatorul propriu (cu conditia sa fiti logat cu utilizatorul dvs.), pentru ca apoi sa le deschideti si sa le tipariti ca pe orice alt fisier. Procedura este urmatoarea: 1. logati-va cu utilizatorul dvs. pe spatiulconstruit.ro 2. identificati documentatia / detaliul cad care va intereseaza 3. apasati butonul "salveaza pdf" (sau "salveaza dwg", dupa caz) si salvati documentul pe calculatorul dvs. In functie de browser-ul folosit, fisierul se va salva fie in locul indicat de dvs, fie in folderul de "downloads". Dupa parcurgerea acestei proceduri, documentul respectiv se afla pe calculatorul dvs. Nu trebuie decat sa-l deschideti (de pe calculatorul dvs) si sa-l tipariti, ca pe orice alt document (atentie, aveti nevoie de aplicatia potrivita instalata pe calculatorul dvs: Acrobat Reader pentru pdf-uri, respectiv AutoCad sau un alt viewer pentru dwg-uri). Succes si multumim pentru interes!
buna ziua in primul rand multumesc. In al doilea rand vreau sa precizez ca am facut chiar asa cum explicati Dvs. si nu a mers. Voi incerca iar azi si daca merge inseamna ca a fost ceva trecator daca nu imi voi permite sa va comunic acest aspect. pana atunci va doresc un week.end placut cu stima popovici c
Multumim si chiar va rugam sa reveniti cu feedback si, daca e vreo problema, sa ne ajutati s-o identificam, pentru a o putea remedia. Din toate verificarile noastre, salvarea functioneaza, dar... la cate computere si browsere, atatea setari, atatea situatii... Tineti-ne la curent, va rugam!
Inca nu s-a remediat problema. Nu merge....