Din fericire va raspunde un ...expert in termopane. Sunt perfect de acord cu sugestia nu faceti rabat de la calitate. Chiar ieri am ofertat unui cuplu...

Din fericire va raspunde un ...expert in termopane. Sunt perfect de acord cu sugestia nu faceti rabat de la calitate. Chiar ieri am ofertat unui cuplu de tineri o inchidere de balcon. Primul lucru care l-au facut cand au intrat in birou au cerut ce-i mai ieftin. Le-am explicat ca este vorba de o investitie dar, la sfarsit, mi-au spus ca au primit oferta cu 40% mai ieftina decat REHAU 5 camere ce le-am ofertat eu. Din pacate in aceste vremuri oamenii cauta ferestre si atat si nu inteleg ca pana la urma este vorba de o investitie.TOTUL IEFTIN - este filozofia care sta la baza deciziei de cumparare.
Nu intotdeauna ''totul ieftin'' este si de cea mai proasta calitate,d-le Adrian Pascu;mai sunt si ''experti in termopane'' care au in spate multi ani de experienta si tin cont si de situatia economica actuala,fiind multumiti sa vanda chiar si cu un profit mai mic.
Lucru în România