Depinde de pozitia balconului daca e scos in afara sau nu ! Amenajarea unui balcon la plezneala fara indicatii nu se face ! Sunt multe de facut :...

Depinde de pozitia balconului daca e scos in afara sau nu ! Amenajarea unui balcon la plezneala fara indicatii nu se face ! Sunt multe de facut : Nivelari ale pardoselii peretilor instalatie electrica !! pentru evitarea formarii condensului zugraveala pe var ! Geam care se poate deschide + bascula - solutii tehnice mai complexe . Investitia costa cweva ! un geam termopan de calitate , gresie faianta adeziv de exterior CM 17 instalatia electrica .Usa care da in balcon sa fie termopan idem geamu prin care se vede din camera in balcon ! Analizati preturile si vedeti !! Daca va apucati de lucrare renovati constincios ! Nu faceti rabat la calitate . Daca se permite as arata prin poze cum arata o lucrare
Spatiul creat pentru acces in exteriorul camerelor de locuit se numeste: balcon, daca este in consola spre exterior fata de planul vertical al fatadei, si logic, daca nu depaseste planul fatadei. De aici, discutam cat doriti despre care este solutia optima.
Inchiderea balcoanelor si a logiilor se face intr-o veselie, pe principiul "merge si asa", cuplat cu "asa vreau eu", sau "asa mi-a zis furnizoru". Nimeni, dar absolut nimeni, nu isi pune problema sarcinilor care se adauga pe balcon, pe conturul exterior aparand greutatea ansamblului tamplariei, accentuand efectul de consola, si in balcon tot ce se poate pune, incepand de la borcane cu muraturi si terminand cu anvelopele de iarna. Nu mai vorbim de aspect si de intretinerea acestora. Dar toata lumea este multumita. Se fac bucatarii in balcon, se prelungesc camere de zi cu baruri luminate de spoturi, avond scaune in balcon. Se mai inchid si lateralele cu bca de 7, 10, sau cat "cat o fi", fara solutii de ancorare, dar finisate perfect spre balcon,si "vai de ele" spre strada, care este spa'iul publi, al nostru, al tuturor. Si sa nu uitam ceva: a rezultat din studii, ca la cutremur maricel, urmatoarele elemente care cad dupa scari, sunt balcoanele. Asa ca, dragii mei, inainte de a a inchide un balcon, analiyati ca un croitor: de 10 ori. Cu logiile este alceva. Asta alta data. Toate cele bune, tuturor care trec pe aici. Cu stima, Nelu.
Am balcon tip logia si am inceput lucrarea prin montarea unui geam termopan care are si pe langa deschiderea clasica si basculare ca sa inchid balconu . In functie de situatie pot sa las geamu basculat . Ulterior am izolat peretele exterior pe interior cu polistiren. Am pus plasa peste polistiren am placat peretele cu fainanta folosind adeziv CM17 - Am nivelat podeaua si am pus gresie . Din camera care margineste balconul am tras curentul pentru priza dubla si o aplica montand si un intrerupator . Balconu este izolat amenajat / vara se poate petrece momente placute pe balcon
Foarte bine. Ma bucur pentru dvs. In acest fel, a-ti regasit acel spatiu de odihna din prispa casei bunicilor, sau parte din casa de la curte, pe care o visam toti. Din punct de vedere structural, logia sprijina pe toate laturile. Eu atrageam atentia asupra incarcarii excesive a balcoanelor si a solutiilor estetice, in mare majoritate dezastruoase. Bucurativa de micul loc cu mult aer. In fond, camerele sunt niste cutii in care traim, indiferent de dimensiunea lor. Contactul cu exteriorul da sens existentei. Cu stima, Nelu.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.